Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Lisenin yenilenen laboratuvarı açıldı

Lisenin yenilenen laboratuvarı açıldı

ABONE OL
DHA

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde Fen Lisesi ve Bilim Sanat Merkezi'nin ortaklaşa kullandığı laboratuvar yenilenerek tekrar açıldı.

Serik Fen Lisesi ve Bilim Sanat Merkezi'nin ortaklaşa kullandığı laboratuvarlar hayırsever bir firma tarafından yenilendi. Laboratuvarın açılışı Kaymakam Cemal Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, firmanın şirket müdürü Cengiz İçel, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Açılışta konuşan Kaymakam Cemal Şahin, "Lisemize hayırsever firma tarafından çok güzel bir laboratuvar kazandırıldı. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eğitimde hayırseverlerimizin katkılarını çok önemsiyoruz. Hayrın büyüğü küçüğü olmaz bunu biliyoruz. Bu nedenle hayırseverlerimiz tarafından okullarımızın desteklenmesi, katkı sunulmasını önemsiyoruz. Hayırseverlerimizin okullarımıza çok ciddi katkıları var. Bu laboratuvar da bunlardan biri" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, "Laboratuvarın yenilenmesi gerekiyordu. Cengiz İçel'i ziyarete ettik. Okulumuzla ilgili bilgiler verdik. Okulumuzda hem Bilim Sanat Merkezi hem de Fen Lisesi öğrencilerinin okuduğunu, mevcut laboratuvarımızın yetersiz kaldığını ifade ettik. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar, malzemelerimiz geldi ve laboratuvarımızı yenileyerek öğrencilerimizin hizmetine sunduk" diye konuştu.

Hayırsever firmanın şirket müdürü Cengiz İçel de "Gelecekte öğrencilerimizin dünya çapında bilim adamı, mühendisler, doktorlar olabilmesi adına bir nebze olsun bizim de bir desteğimiz olursa en büyük mutluluk budur" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2024

DHA