Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kepez'in ilk Cumhuriyet Bayramı konserinde Koray Avcı rüzgarı

Kepez'in ilk Cumhuriyet Bayramı konserinde Koray Avcı rüzgarı

ABONE OL
DHA

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin 29 Ekim kutlama etkinliklerinde sanatçı Koray Avcı sahne aldı. Kepez Kent Meydanı'nda binlerce Antalyalıyı buluşturan konserde, Cumhuriyet'in 101. yılı büyük heyecan ve coşkuyla kutlandı.

Kepez'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Cumhuriyet Korteji ile 29 Ekim etkinliklerinin startını veren Kepez Belediyesi, kutlamaları sanatçı Koray Avcı konseriyle taçlandırdı. Kepez Kent Meydanı'nda düzenlenen halk konserinde Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı, en güzel şarkılarını Cumhuriyet'in 101. Yılı için söyledi. Konser alanının hınca hınç dolduğu konserde, Cumhuriyet'in coşkusu, bayram heyecanı paylaşıldı. Binlerce kişiyi buluşturan konser de, Antalyalılar ellerinde Türk bayrakları, telefon ışıkları ile Koray Avcı'ya eşlik ederek, Cumhuriyet'i coşkuyla kutladı.

KOCAGÖZ, NİCE YÜZYIL DİLEKLERİNDE BULUNDU

Konseri, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez Kent Meydanını dolduran Antalyalılarla birlikte izledi. Bayram coşkusunu hemşehrileriyle birlikte yaşayan Başkan Kocagöz, Cumhuriyet'in 101. yılını kutlamanın heyecanını yaşadıklarını dile getirerek, nice yüzyıl dileklerinde bulundu. Konser alanında Antalyalılara seslenen Başkan Kocagöz, geçtiğimiz hafta Ankara'da gerçekleşen saldırıya değinerek; “Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu tür olaylar bizim bir araya gelmemizi, Cumhuriyetimizi anmamızı, Atatürk'ü anmamızı engelleyemez. Korkmayacağız, birlik ve beraberliğimizi bozdurmayacağız. Bizim hep birlikte, aramıza nifak sokmadan dik durmamız, güvenli durmamız, moralimizi yüksek tutup teslim olmadığımızı göstermemiz gerekir. Terör ve savaş nefretten beslenir, kalplerin kurumasından beslenir. Gazze'de çocukları öldüren şey nefrettir. Terörün beslendiği şey de nefrettir. Buna karşı bizim sevgiyi, kardeşliği yeşertip büyütmemiz gerekir. Bunun için burada türkülerle bunu yapıyoruz. Müzik ve sanat sevgidir, insan sevgisidir, yaşam sevgisidir. Bizim türkülerimiz bu toprakların bin yıllık kardeşliğinin türküleridir. Türkülerle nefrete karşı sevgiyi yüceltiyoruz. Kararlı olduğumuzu, dik durduğumuzu, bir ve beraber olduğumuzu gösteriyoruz" dedi.

Cumhuriyet coşkusunun derinden hissedildiği konserin ardından Başkan Kocagöz, sanatçı Koray Avcı'ya, Antalya girişinde yer alan Atatürk maskının bulunduğu, Kepez'in simgesi olan tabloyu hediye etti. Kepez Belediyesi'nin Cumhuriyet Konserine, CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve binlerce Antalyalı katıldı.

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2024

DHA