Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Vali Önder Bakan’dan semt pazarına ziyaret

Vali Önder Bakan’dan semt pazarına ziyaret

ABONE OL
DHA

Şerife Serap KARA/AMASYA, (DHA) - AMASYA Valisi Önder Bakan, hafta sonu kent merkezindeki kapalı semt pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti.

Göreve geldiği günden bu yana Amasya halkıyla iç içe olan Vali Önder Bakan, pazarcı esnafının taleplerini dinleyip onlara moral verdi. Ziyaret sırasında Vali Bakan’a, Amasya İl Emniyet Müdürü Ayhan Saraç ve Amasya Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı Tolga Güven de eşlik etti. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Vali Bakan, esnafın karşılaştığı zorluklar hakkında bilgi aldı ve desteklerini dile getirdi. Esnaf ziyareti sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Vali Bakan, Amasya’nın her köşesindeki insanlarla yakın temas kurarak onların sorunlarını yerinde dinlemeyi önemsediğini ifade etti.

PAZARCILAR DERNEĞİ BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR

Amasya Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı Tolga Güven, Vali Önder Bakan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Amasya’mızın yeni Valisi Sayın Önder Bakan, geldiği ilk günden beri esnaflara yaptığı ziyaretlerle halkın gönlünü kazanıyor. Bugün de pazarımızı ziyaret ederek pazarcı esnafımıza hayırlı işler dileklerinde bulundu. Şahsım ve pazarcı esnaf arkadaşlarım adına kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2024

DHA