Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

“Günlük 100 bin içerik üretme kapasitesine sahibiz”

Yapay zeka yardımıyla içerik üretmenin işletmelerin, zaman ve işgücünden tasarruf etmelerini sağladığına dikkat çeken yapay zeka destekli içerik üretimi platformu FatBotter’ın veri analisti Deniz Şavkay, “Günlük 100 bin içerik üretme kapasitesiyle sadece makale değil, aynı zamanda ürün açıklamaları ve değerlendirme yazıları gibi pek çok metni de yapay zeka desteğiyle hazırlıyoruz” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Araştırmaların yapay zeka destekli içerik üretimi endüstrisinin 2023 itibarıyla 11,6 milyar dolara ulaştığını gösterdiğini ifade eden Şavkay, “Bu rakamlar sektörün hızla büyüdüğünü ispatlarken biz de kuruluşumuzdan bu yana geçen 1 yıllık süreçte yüksek bir ivme yakaladık. Farklı sektörlerden 2 bin müşterimize hizmet verdik. Hem OpenAI yönergeleri kapsamında değiştirmek durumunda kaldığımız FatGPT ismiyle hizmet verdiğimiz dönemde hem de yolumuza devam ettiğimiz yeni ismimiz FatBotter ile bugüne kadar yapay zeka desteğiyle toplam 5 milyon makale ürettik” diye konuştu.

“SEO UYUMLU MAKALE İHTİYAÇLARINI EN HIZLI ŞEKİLDE KARŞILIYORUZ”

Şirketlerin ve diğer internet sitesi sahiplerinin makale ihtiyacına dair bilgiler veren Şavkay, “Bugün dijital dünyada ürün ve hizmetleri tanıtmak için en geçerli yol, arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı çalışmalar gerçekleştirmek. Bunun için ise özgün, kaliteli ve arama motoru kurallarına uygun içeriklere ihtiyaç var. Fakat pek çok marka ve bireysel internet sitesi sahibinin bunun için yeterli vakti de bilgisi de yok. FatBotter olarak tam bu noktada devreye giriyor, her sektörden birey ve şirketin SEO uyumlu makale ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılıyoruz” diyerek, sözlerine şöyle devam etti:

“Müşterilerimizin yapması gereken sadece sisteme girmek ve ihtiyaçlarını tanımlamak. Bu aşamadan sonra, içeriklerini üretiyor, bunlara görseller ekleyerek sitelerine otomatik yüklüyoruz. Böylece, zaman ve işgücünden tasarruf etmelerini sağlıyoruz. Günlük 100 bin içerik üretme kapasitesiyle sadece makale değil, aynı zamanda ürün açıklamaları ve değerlendirme yazıları gibi pek çok metni de yapay zeka desteğiyle hazırlıyoruz. Bir müşterimiz, içerik hizmetlerimizden faydalanarak aylık 2 milyon ziyaretçiyi geçti.”

“YAKIN GELECEKTEKİ HEDEFİMİZ YURT DIŞINA AÇILMAK”

Şavkay, sözlerini şöyle sonlandırdı:

 “Hedefimiz, yakın zamanda başta Avrupa olmak üzere tüm dünyaya hizmet verir hale gelmek. Bunun için altyapı hazırlıklarımıza süratle devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda Microsoft for Startups Founders Hub’dan hibe aldık. 2 bin 500 dolar OpenAI, 10 bin dolar Amazon Web Services (AWS) kredisi kazandık. Bu da bizleri daha da cesaretlendirdi. Yapay zeka hayatımızın her alanını etkisi altına almaya başladı. Hem işletmelerin hem de bireysel girişimcilerin odaklanması gereken ise artık, bu teknolojiyi işlerine entegre ederek verimliliklerini artırmak.”

Diğer Haberler

  1. Yerli girişimden restoranlara özel yapay zeka destekli maliyet yönetimi yazılımı
  2. Bakan Kacır: Yeni yatırım teşvik sistemimizle yatırımcılarımızı destekleyeceğiz
  3. Kaas Digital, müşterilerinin 9 aylık başarı metriklerini paylaştı
  4. ‘Yapay zeka gelecekte, bazı meslekleri ortadan kaldıracak’
  5. Turkcell’den yeni nesil teknolojiler için uluslararası imzalar
  6. Türkiye’nin güzelliklerinden ilham alan Togg’un 7’nci rengi Ayder oldu
  7. Bakan Kacır: Tereddüt etmeden milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmek zorundayız
  8. ‘Hızlı Füze Hücümbotu’ için ilk sac kesim töreni
  9. İşCep, 'Dünyanın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması' seçildi
  10. Çözümevi yoluna ‘SOA People Türkiye’ olarak devam edeceğini duyurdu

© Copyright 2024

DHA