Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Pist bisikletinde, Özbekistan ve Birleşik Arap Emirlikleri madalya kazandı

Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda bugün düzenlenen pist bisikleti yarışlarında kadınlarda Özbekistan, erkeklerde ise Birleşik Arap Emirlikleri altın madalya kazandı.

ABONE OL
Pist bisikletinde, Özbekistan ve Birleşik Arap Emirlikleri madalya kazandı
KONYA,(DHA)- 

5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında Türkiye’nin ilk veledromu olan Konya Olimpik Veledromu'nda düzenlenen yarışmalarda kadınlarda iki Özbekistan sporcusu arasında altın madalya için büyük bir çekişme yaşandı. Olga Zabelinskaya 58 puan toplayarak şampiyon olurken, 53 puanda kalan vatandaşı Yanina Kuskova da gümüş madalya kazandı. Kazakistan’dan Svetlana Pachshenko ise 14 puanla bronz madalyayı hak etti.

Pist Bisikleti Erkekler Puan Yarışında da altın madalya Birleşik Arap Emirlikleri’nin oldu. 38 puan toplayan Yousif Alhammadi şampiyon olurken, İran’dan Behnam Ariyan 16 puanla gümüş madalya, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Ahmed Almansoori de aynı puanla üçüncü oldu.

Diğer Haberler

  1. Eyüpspor, Başakşehir maçına hazır
  2. Beşiktaş, Göztepe ile oynayacağı kupa maçına hazırlanıyor
  3. Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı
  4. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Avrupa’ya gitmek istiyoruz
  5. Merkezefendi Basket nefes aldı
  6. Trabzonspor evinde kazanamadı
  7. Masterler Salon Atletizm Dünya Şampiyonası'nda Mehtap Gönülşen, gümüş madalya kazandı
  8. İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray hakemi ve VAR’ı yenmek zorunda değil
  9. Alex Oxlade-Chamberlain: Büyük maçlarda ne kadar etkili bir oyun oynayabildiğimizi gösterdik
  10. Salih Uçan: Namağlup şampiyonluğu koruduk

© Copyright 2025

DHA