Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Para Masa Tenisi Milli Takımı oyuncuları, İslami Dayanışma Oyunları'na hazırlanıyor

Ankara'da Lider Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nde forma giyen Para Masa Tenisi Milli Takımı oyuncuları, 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya alabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

ABONE OL
Fatih POYRAZ-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)

Para Masa Tenisi Milli Takımı oyuncuları, Konya'da gerçekleştirilecek 5'inci İslami Dayanışma Oyunları için Abdullah Öztürk Spor Salonu'nda hazırlıklarını sürdürdü. Bedensel Engelliler Masa Tenisi Teknik Direktörü Yusuf Kılınçkaya, "İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde teslim etmek istiyoruz. Özellikle ülkemizde olması sebebiyle 4'üncü, 5'nci klasta erkeklerde ve 9 ve 10'uncu klaslarda bayanlarda yarışacağız. Buradaki amacımız, masa tenisi branşı olarak oradaki bütün madalyalara talibiz. Bunun için de 3 aydır antrenmanlarımıza devam ediyoruz" dedi.

"DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK"

Bedensel Engelliler Masa Tenisi Takım Kaptanı Abdullah Öztürk, "Masa tenisi branşı olarak 2008’den bu yana çok başarılı bir grafiğimiz var. Ben ve takım arkadaşlarımız elimizden gelen en iyisini yapıyoruz. Şimdi önümüzde İslami Dayanışma Oyunları var, buna en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kendimize güveniyoruz. Tüm kategorilerde final oynamak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Biz dersimize çok iyi çalıştık. Bu organizasyonun ülkemizde yapılacağı için de ayrıca çok heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Ertan Torunoğulları: Başkanımız kulüpte, transfer çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz
  2. Göztepe gençleriyle parladı
  3. Trabzonspor'da ilk yarı karnesi; mağlubiyetler deplasmanda, puanlar içeride
  4. Abdullah Kavukcu: Bugün Osimhen'i 75 milyon avroya alma şansın yok
  5. Dursun Özbek: Büyük hedeflerimiz var
  6. Samsunspor'dan Anthony Musaba açıklaması
  7. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyelerinden ‘Saran’ açıklaması
  8. Samsunspor - ikas Eyüpspor maçının ardından
  9. Fenerbahçe Kulübü’nden yeni açıklama
  10. Ertan Torunoğulları: Yönetim kurulu olarak biz bütün hukuki olayları takip ediyoruz

© Copyright 2025

DHA