Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İtalya Kupası’nda zafer Inter’in oldu

Inter, İtalya Kupası final maçında Juventus’u normal süresi 2-2 biten karşılaşmanın uzatma bölümlerinde 4-2 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Juventus ile İnter, İtalya Kupası Finali’nde Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldi. Inter 7’nci dakikada Nicolo Barella ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skor ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Juventus, 50’nci dakikada Alex Sandro, 52’nci dakikada ise Dusan Vlahovic’in golleriyle 2-1 öne geçti. Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Inter’in 80’inci dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirerek skoru 2-2’ye getirdi. Karşılaşmanın normal süresi 2-2 sona erdi. 99’uncu dakikada bir penaltı daha kazanan Inter’de bu sefer, Ivan Perisic meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 3-2’ye getirdi. Hırvat oyuncu 102’nci dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 4-2 yaptı. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Inter rakibini 4-2 mağlup etti ve kupayı kazanma başarısı gösterdi.

INTER’IN TARİHTEKİ 8’İNCİ İTALYA KUPASI

Inter, Juventus’u 4-2 mağlup ederek tarihinde 8’inci kez İtalya Kupası’nı müzesine götürme başarısı gösterdi. Bu kupayı son olarak 2010-2011 sezonunda kazanan Inter, 14 kez kazanan Juventus ile 9 kez kazanan Roma’nın ardından kupayı en çok müzesine götüren 3’üncü takım olmayı başardı.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor- Kayserispor: 2-2
  2. Panthers - Bodrum Basketbol: 36-78
  3. Boksun kraliçesine son yolculuğunda şampiyon isimler seferber oldu
  4. Erciyes Cup'ta ikinci gün tamamlandı
  5. PFDK kararları açıklandı
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve heyetini kabul etti
  7. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten açıklama
  8. Eyüpspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü
  9. Arda Turan: Eyüpspor tarihi için güzel bir gün olacak
  10. Umut Meraş: Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz

© Copyright 2024

DHA