Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fredrik Midtsjö: Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemiyorum

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş karşılaşmasında yarın saat 22.00’de sahasında Norveç temsilcisi Molde ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Norveçli oyuncu Fredrik Midsjö, “Güçlü bir takımları var. İlk maçta onu gösterdiler. Şu anda 3-2 avantajımız var. Burada elimizden geleni yapıp, kendimizi göstermemiz gerekiyor. Buradan galibiyetle çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

ABONE OL
Sacit GÖNCÜ/İSTANBUL, (DHA) -

“UMARIM TAKIMIMA DAHA FAZLA DESTEK OLABİLİRİM”

Molde maçı için hazır olduğunu söyleyen Midtsjö, "Bazen oynarsınız, bazen oynamazsınız. Hazır olmaya çalışıyorum. Son sezon şahsi olarak en iyi sezonum değildi. Hocama hazır olduğumu göstermeye çalışıyorum. Birçok iyi oyuncumuz var. Hocamız için de zor bir şey, seçim yapmak. Ben hazırım, umarım takımıma daha fazla destek olabilirim, goller atabilirim, yardımcı olabilirim” diye konuştu.

“MOLDE İLE ARAMIZDA BİR ÇEKİŞME VAR”

Ülkesinin takımı Rosenborg'u desteklediğini Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemediğini dile getiren Norveçli oyuncu, “Benim için ekstra bir özelliği var. Ben Rosenborg oyuncusu olarak büyüdüm. Molde ile aramızda bir çekişme var tabii ki. Benim de şahsi olarak da Molde’ye karşı gol atmak mükemmel bir şey. Eski Rosenborg oyuncusu olarak Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemiyorum. Olay bu yani. Gol atabilmek, ve Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne girmesine yardımcı olabilmek de harika bir his” ifadelerini kullandı.


Diğer Haberler

  1. Shomurodov, RAMS Başakşehir’i sırtlıyor
  2. Samsunspor Başkanvekili Bilen: Sözde taraftarlardan şikayetçiyim
  3. Milli halterci Yusuf Fehmi Genç: Hedefim olimpiyat altın madalyası
  4. Beşiktaş Asbaşkanı Kılıç: Beşiktaş’a kimse istikamet çizemedi, çizemez
  5. Ahmet Özköse: Malatya futbolunun ayağa kalkabilmesi için kişisel beklentilerden uzak durulmalı
  6. Burak Yılmaz: Saha içi başarı, saha dışındaki fedakarlığın taktir görmediğini hissediyorum
  7. Nevşehirli sporcular, Zonguldak’tan madalya ile döndü
  8. Türkiye Tenis Ligi finalleri başladı
  9. Hong Kong'da Türk zaferi; Abdüssamet Uğurlu kemeri aldı
  10. Manisa sporunda Gülşah Durbay yası

© Copyright 2025

DHA