Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dünya Motokros Şampiyonası Afyonkarahisar'da start alıyor 

Dünyanın en önemli motokrosçularının yarıştığı 'Dünya Motokros Şampiyonası' 2-3 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.

ABONE OL
Ali Fuat GÜÇLÜER, AFYONKARAHİSAR, (DHA)

 

Dünya Motokros Şampiyonası kapsamında dünya ve Avrupa klasmanında Dünya Büyükler Motokros Şampiyonası (MXGP), Dünya Gençler Şampiyonası (MX2), Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası (MXWomen), Avrupa Motokros Şampiyonası (MX2T) ve Avrupa Motokros Şampiyonası (EMX250) olmak üzere 5 kategoride uluslararası yarışlar yapılacak.

35 ülkeden 400 motokrosçunun yarışacağı ve bu yıl Türkiye'den 1 kadın ve 6 erkek sporcunun yer alacağı şampiyona, Cumartesi ve Pazar günü saat 09.00'dan itibaren D-Smart 77. Kanal (Spor Smart) ve D-Smart Go'dan canlı yayınlanacak.

Yaklaşık 3.1 milyar potansiyel izleyiciye ulaşacak yarışın tanıtımında Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel güzelliklerine yer verilirken, bu tanıtım MXGP medya tanıtım ağında 300 milyon sosyal medya kullanıcısıyla da direk buluşmuş olacak.

 

Diğer Haberler

  1. Nevşehirli sporcular, Zonguldak’tan madalya ile döndü
  2. Türkiye Tenis Ligi finalleri başladı
  3. Hong Kong'da Türk zaferi; Abdüssamet Uğurlu kemeri aldı
  4. Manisa sporunda Gülşah Durbay yası
  5. Beşiktaş'ta Ndidi ve El Bilal Toure, Afrika Kupası'na gidiyor
  6. Galatasaray’da Afrika Kupası Alarmı
  7. Fenerbahçe’de hücum hattından 2 isim Afrika Uluslar Kupası’nda olacak
  8. Yüksel Yıldırım: Thomas Reis hocamızla 2 yıl sözleşme uzatmak için anlaştık
  9. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Saral: Herkes haddini bilsin
  10. Trabzonspor- Beşiktaş maçının ardından

© Copyright 2025

DHA