Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cem Bölükbaşı: Barselona'da aracıma tekrar binmeyi hevesle bekliyorum

Formula 2'de mücadele eden milli pilot Cem Bölükbaşı, "Tüm gerekli kontroller yapıldıktan sonra ve kazanın yapısı gereği tedbir amaçlı olarak bu hafta sonu Cidde yarışında yer alamayacağım açıklandı" dedi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA) - 

Formula 2'de mücadele eden milli pilotumuz Cem Bölükbaşı, sezonun ikinci yarışı olan Suudi Arabistan Grand Prix'inin ilk antrenman seansında dün kaza yaptı. Yaşanan olay sonrasında Formula 2'den yapılan açıklamada, gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından Cem Bölükbaşı'nın beyin sarsıntısı sebebiyle geceyi hastanede geçirdiği, yarışmaya uygun olmadığı için ise yarıştan çekildiği belirtildi

Verilen karar sonrası Cem Bölükbaşı sosyal medya hesabından açıklama yaparak sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Bölükbaşı, "Herhangi bir sorunum yok. Tüm gerekli kontroller yapıldıktan sonra ve kazanın yapısı gereği tedbir amaçlı olarak bu hafta sonu Cidde yarışında yer alamayacağım açıklandı. Bir sonraki resmi test seanslarında Barselona'da takımımla buluşup aracıma tekrar binmeyi hevesle bekliyorum. Sezonun 3. yarışı Imola'ya kadar mental ve fiziksel olarak en iyi şekilde hazırlanıp Formula 2 şampiyonasına kaldığım yerden devam edeceğim. Her zaman yanımda olduğunuz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

 

Diğer Haberler

  1. Hatayspor - Trabzonspor maçının ardından
  2. Sultanlar Ligi’nde ilk hafta geride kaldı
  3. Hatayspor - Trabzonspor: 1-1
  4. Başakşehir FK - Kayserispor: 1-1
  5. Beşiktaş kafilesi Gaziantep’te
  6. Hatay'da 4'üncü İskenderun Körfezi Açık Deniz Yüzme Maratonu tamamlandı
  7. Bertuğ Yıldırım, Getafe formasıyla ilk golünü attı
  8. Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in sol omuz bağlarında kısmi hasar tespit edildi
  9. Beşiktaş - Hapoel Tel Aviv maçı yeniden Sırbistan’a alındı
  10. Beşiktaş, Gaziantep FK maçına hazır

© Copyright 2024

DHA