Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antalyaspor eski yöneticisinin 'borç' oyunu

Antalyaspor'da 2021 ile 2023 yılları arasında yöneticilik yapan Emrah Çelik, aynı site içerisindeki oyun bayisi sahibi S.B.'ye gönderdiği 2 milyon lira için icra takibi başlattı. Çelik'le aralarındaki konuşmaları ve kendisine gönderdiği 2 milyon 424 milyon liralık banka dekontlarını dosyaya ekleyen B. ise avukatı kanalıyla haciz işlemine itiraz etti. Çelik'in, yöneticilik yaptığı sırada Antalyaspor'un 4-0 kazandığı karşılaşma için para yatırıp 475 bin lira kazandığı öne sürüldü.

ABONE OL
Semih ERSÖZLER/ANTALYA,(DHA)

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da 2021 ile 2023 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği yapan Emrah Çelik, iddiaya göre bu süreçte futbol müsabakaları için para yatırdı. Çelik, iddiaya göre Muratpaşa ilçesinde S.B.'ye ait bayiye cep telefonu üzerinden oynamak istediği karşılaşmaları mesaj olarak gönderip, ücretleri de şirket hesabı üzerinden yolladı. Ancak Çelik gönderdiği ücretlerin açıklamalarına 'borç gönderme' notunu ekledi.

Çelik, iddiaya göre kazandığı miktarların ise kişisel hesabına gönderilmesini istedi. Bazı karşılaşmalara 600 bin lira yatıran Çelik, 1 ayda 2 milyon 800 bin liralık oynadı. Çelik, Antalyaspor'da yöneticilik yaptığı süre içerisinde, 3 Mart 2023 tarihinde Antalyaspor ile Kayserispor maçını, 4-0 Antalyaspor'un kazanacağını ileri sürdü ve bunun üzerinden yaklaşık 475 bin lira kazandı.

Çelik, geçen nisan ayında gönderdiği ücretlere karşılık S.B.'ye 2 milyon liralık icra takibi başlattı. S.B. ise avukatı Erdal Yiğit aracılığıyla haciz işlemine Antalya 12. Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, Çelik'in şirket içerisinde para yatırdığını gizlemek, Antalyaspor yöneticisi olmasından dolayı oynamasının yasak olması nedeniyle bu durumun duyulmaması amacıyla ücretlerini 'borç' adı altında gönderdiği belirtildi.

Aynı dilekçede, Çelik'in S.B.'ye gönderdiği ve para yatırttığı karşılaşmaların mesajları, banka dekontları da yer aldı.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve heyetini kabul etti
  2. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten açıklama
  3. Eyüpspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü
  4. Arda Turan: Eyüpspor tarihi için güzel bir gün olacak
  5. Umut Meraş: Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz
  6. Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu programı açıklandı
  7. Fenerbahçe'de yönetim, derbi öncesi futbolculara başarı diledi
  8. Fenerbahçe, derbi hazırlıklarını sürdürüyor
  9. Ersun Yanal: Amedspor, Türkiye’de en çok izlenen 3-4 takımdan bir tanesidir
  10. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti

© Copyright 2024

DHA