Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şef Emre Öztürk: İlk gün kavurma yapmayın

Lezzetli kavurma yapmanın püf noktalarını anlatan Şef Emre Öztürk, etin lokum gibi yumuşak olması için bir gün önceden zeytinyağıyla marina edilmesini önerdi. Öztürk, hayvanın tranç bölümünden alınan etten yapılan kavurmanın lezzetli olması için soğan katılmasını da tavsiye etti.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Motosiklet kazasında bacağını kaybeden Berk, protezle ayağa kalktı
  2. Şam'daki kalp hastanesini Türkiye ayağa kaldırdı
  3. Doktor olup, hemşire annesinin yanına atandı
  4. Lösemili Yiğit Efe, nakille hayata tutundu
  5. Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı
  6. Mantardan zehirlenip entübe edilen Batuhan, babasının karaciğeriyle hayata tutundu
  7. Kadavradan yapılan böbrek nakli ile sağlığına kavuştu
  8. Alya için valilik onaylı kampanya
  9. Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
  10. Bakan Memişoğlu: 2026 yılı sonunda yerli helikopter ambulansımız Gökbey filomuzda görev alacak

© Copyright 2025

DHA