Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şef Emre Öztürk: İlk gün kavurma yapmayın

Lezzetli kavurma yapmanın püf noktalarını anlatan Şef Emre Öztürk, etin lokum gibi yumuşak olması için bir gün önceden zeytinyağıyla marina edilmesini önerdi. Öztürk, hayvanın tranç bölümünden alınan etten yapılan kavurmanın lezzetli olması için soğan katılmasını da tavsiye etti.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. 7 yaşındaki Kaan, ses kaybına neden olan tümörü akıllı ilaçla yendi
  2. İnovatif ateş ölçerle 'havale'ye karşı anlık bildirim
  3. Sertifikalı anneler
  4. 27 kanser hastası SHM’deki erken teşhisle hayata tutundu
  5. 'Kombine nakil' ile hem insülinden hem diyalizden kurtuldu
  6. 'Kristalleşme oluşan dondurma kesinlikle tüketilmemeli'
  7. 'Obezite gizli pandemi boyutlarına ulaştı'
  8. Ankara Üniversitesi'nden özel bireyler için diş ünitesi
  9. 'Tüberkülozda tedaviyi yarım bırakan hastalar hem kendini hem başkalarını hasta ediyor'
  10. Lösemi hastası anne, kızından nakledilen ilikle hataya tutundu

© Copyright 2024

DHA