Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şef Emre Öztürk: İlk gün kavurma yapmayın

Lezzetli kavurma yapmanın püf noktalarını anlatan Şef Emre Öztürk, etin lokum gibi yumuşak olması için bir gün önceden zeytinyağıyla marina edilmesini önerdi. Öztürk, hayvanın tranç bölümünden alınan etten yapılan kavurmanın lezzetli olması için soğan katılmasını da tavsiye etti.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Kanseri yenen Belda, ilk adımını attı
  2. 540 gram doğan Efe bebek, 130 günlük tedavi sonrası annesine kavuştu
  3. Kardelen, DHA'nın haberi sonrası omurilik ameliyatıyla hayata tutundu
  4. Engellilere 'çağrı butonlu' sağlık hizmeti
  5. Bir yılda 13 ilden gelen 1896 yenidoğan bebeğe baktılar
  6. 10 yıldır nakil bekliyordu, Fatma'nın kalbiyle hayata yeniden tutundu
  7. Diyarbakır’da bin 4 kişiden 84’ü diyabetli çıktı
  8. 7 yaşındaki Kaan, ses kaybına neden olan tümörü akıllı ilaçla yendi
  9. İnovatif ateş ölçerle 'havale'ye karşı anlık bildirim
  10. Sertifikalı anneler

© Copyright 2024

DHA