Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hayatını kaybeden eski Milletvekili Doğan için TBMM'de tören

Ankara'da, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle yaşamını yitiren 19'uncu dönem Gaziantep Milletvekili Mustafa Doğan (77) için TBMM'de tören düzenlendi.

ABONE OL
Aliekber METE-Canberk ÖZTÜRK/ANKARA, (DHA)

CHP 19'uncu dönem Gaziantep Milletvekili Mustafa Doğan, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle Ankara'da hayatını kaybetti. Doğan için bugün TBMM'de cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, eski CHP genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Hikmet Çetin, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ile milletvekilleri katıldı. Mustafa Doğan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, görevlilerin omuzlarında TBMM Şeref Kapısı merdivenleri önüne getirildi. Doğan'ın hatırasına saygı duruşunda bulunulmasının ardından dua okundu. Meclis'teki törenin ardından Doğan'ın cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Gaziantep'e gönderildi.

Mustafa Doğan, 1948 yılında Gaziantep'te dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Doğan, Gaziantep Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü, Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdür Muavinliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini yaptı. 19'uncu dönemde CHP Gaziantep Milletvekili olarak Parlamento'da görev yapan Doğan, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Diğer Haberler

  1. Avukatlara zorunlu müdafi ücreti ödemeleri elektronik ortamda yapılacak
  2. Bayram tatilinde trafik kazalarında can kaybı 62'ye ulaştı
  3. Emniyet ve jandarmadan uyuşturucu operasyonları; 484 kilo uyuşturucu ele geçirildi
  4. AK Partili Demir: Şişli Kent Lokantası bizzat CHP tarafından kapatılmıştır
  5. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, CHP Genel Başkan adaylığını duyurdu
  6. Bakan Yardımcısı Turan: Siyasi kavganın bedeli esnafa ödetilmez
  7. Bakan Tunç'tan 'Mahir Polat' açıklaması
  8. AK Parti'li Çelik'ten Bahçeli'ye 'geçmiş olsun' mesajı
  9. TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Oktay: Türkiye’yi tehdit etmek kimsenin haddine değil
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Allah, Devlet Bahçeli dostumuza sağlık, sıhhat, afiyet versin çünkü yapacağımız daha çok şey var

© Copyright 2025

DHA