Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş, Kırşehir'de 56 yıllık evli çifti ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kırşehir'deki 'Büyük Aile' iftarında çay davetinde bulunan 56 yıllık evli Fatma ve Şahin Kımçak çiftinin evine konuk oldu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kırşehir'de şehit yakınları, gaziler, koruyucu aileler, huzurevi sakinleri ve çocuk evleri sakinlerinin bir araya geldiği 'Büyük Aile' iftarında kendisine çay davetinde bulunan 56 yıllık evli Fatma ve Şahin Kımçak çiftinin evine misafir oldu. İftar programının ardından Kımçak çiftinin Kırşehir Merkez Kayabaşı Mahallesi’ndeki evini ziyaret eden Bakan Göktaş, Fatma ve Şahin Kımçak çifti ile çay içerek sohbet etti.

Kırşehir'de 40 yıllık aktar olduğunu belirten Şahin Kımçak, 56 yıllık eşiyle 4 çocuk ve 9 torun sahibi olduklarını kaydetti. Kımçak çifti, davetlerini kırmayarak evlerine gelen Bakan Göktaş'a teşekkürlerini iletti. Bakan Göktaş ise 'Büyük Aile' iftarında toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. Aile Yılı kapsamında 81 ilde, evliliklerinin 25'inci ve 50'nci yılını dolduran çiftleri ziyaret ettiklerini anlatan Göktaş, bu ziyaretlerin, aile bağlarının önemine dikkat çekmek ve uzun süreli evliliklerin değerini vurgulamak amacıyla gerçekleştirildiğini ifade etti.


Diğer Haberler

  1. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Takala ile görüştü
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı el-Burhan'ı resmi törenle karşıladı
  3. Destici: Şehit liderimizin davası dimdik ayaktadır
  4. Bakan Bayraktar, Nijer Dışişleri Bakanı Sangare ile bir araya geldi
  5. CHP'den, 'Antakya Ulu Cami' açıklaması
  6. DEM Parti'li Doğan: Silah bırakan herkes düzenleme kapsamına girmeli
  7. Ümit Özdağ: Asgari ücret, başlangıç ücreti olmaktan çıktı
  8. Hatimoğulları: Demokratik İslam çizgisinin inşasını sağlamak, kıymetli ve değerlidir
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batılılar karşısında ezikler, kendi insanına gelince kabalar
  10. Bakan Tunç: 11'inci Yargı Paketi'nden yararlanacak hükümlülerin işlemleri başlatıldı

© Copyright 2025

DHA