Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş: Aileler, sinemalarda filmleri yüzde 40 indirimli izleyecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 'Aile Yılı' kapsamında ailelerin, pazartesi ve çarşamba günleri sinemada filmleri yüzde 40 indirimli izleyebileceklerini bildirdi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, toplumsal yapının temeli olan ailenin önemine vurgu yaparak, Aile Yılı'nda çeşitli desteklerle ailelerin yanında olduklarını ifade etti. Ailenin, geleceği inşa eden en değerli kurum olduğuna dikkat çeken Bakan Göktaş, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında, 2025 yılı boyunca Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) üyesi sinema salonlarında pazartesi ve çarşamba günleri ailelere yüzde 40'a varan indirim uygulanacağını ifade etti.

Aile Yılı boyunca ailelerin, kendileri için hazırlanan aktivitelerden yararlanarak sosyal hayatın içinde yer almalarını önemsediklerini ifade eden Bakan Göktaş, "Aile bireylerinin birlikte vakit geçirerek dayanışma ruhlarını canlı tutmak, bu sayede kuşaklar arası bağları güçlendirmek için yürüttüğümüz faaliyetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile SİSAY’a Aile Yılı'na gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkürlerini ileten Bakan Göktaş, aileleri sinemalarda yüzde 40’a varan halk günü indirimlerinden yararlanmaya davet etti.

Diğer Haberler

  1. Bakan Memişoğlu, hekimlerin tıp bayramını kutladı
  2. Kurtulmuş: 'Terörsüz Türkiye' sürecinin bir an evvel tamamlanması gerekiyor
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör bitsin, acılar bitsin, kardeşliğimiz güçlensin
  4. CHP Genel Başkanı Özel, partisinin dış politika toplantısına başkanlık etti
  5. Bakan Güler, İngiliz mevkidaşı Healey ile bir araya geldi
  6. TBMM Genel Kurulu kapandı
  7. Bakan Güler: Kahraman ordumuz, disiplinden taviz vermeden görevini sürdürmektedir
  8. Bakanlar Fidan ve Güler ile MİT Başkanı Kalın, Suriye'de
  9. Hulki Cevizoğlu: Şiddetin kaynağını belirlemeye çalışıyoruz
  10. Suat Kılıç: SDG ile imzalanan protokol barış değil, ön federasyon protokolüdür

© Copyright 2025

DHA