Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘Türk Telekom uygulamasında kayıtlı kart sayısı 10 milyonu geçti’

Türk Telekom, haziran itibarıyla son bir yılda Türk Telekom uygulaması ve Online İşlemler web platformu tekil kullanıcı ‎sayısının 30 milyona ulaştığını duyurdu. Yapılan duyuruya göre, uygulamada kayıtlı kart sayısı ise yıllık bazda yüzde 35 artarak 10 ‎milyonu geçti.‎ 85 milyon indirilme sayısına ulaşan Türk Telekom uygulamasında kayıtlı kart sayısı ve kullanıcı sayısının daha da artması bekleniyor.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, “Türk Telekom olarak Türkiye’nin dijital dönüşümünde öncü rol oynamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için mobil uygulamamızı geliştiriyor ve yeniliyoruz. Son 1 yılda uygulamaya kaydedilen kart sayısının yüzde 35 artması müşterilerimizin Türk Telekom uygulamasına olan güvenini ortaya koyuyor. Uygulamayı indiren kullanıcı sayısı verileri de mobil uygulamamızın müşterilerimiz için ne kadar fayda sağladığını gözler önüne seriyor. Müşteri memnuniyetini ön planda ‎tutarak geliştirdiğimiz Türk Telekom uygulamasında müşterilerimizin sadece güvenle işlem yapabilmelerine değil ayrıca zamandan tasarruf edebilmelerine de olanak sağlıyoruz” dedi.

BİRÇOK KOLAYLIK SAĞLIYOR

Türk Telekom müşterileri uygulamadaki kayıtlı kartlarıyla; mobil aboneliklerine dair fatura ödeme, paket satın alma ve TL ‎yükleme gibi birçok işlemi hızlı, kolay ve güvenli ‎bir şekilde yapabiliyor‎. Müşteriler bu sayede işlemler için bankaya gitmeye gerek duymuyor.

Ayrıca müşteriler güvenli ve hızlı ödemenin yanı sıra kampanya ve taahhüt bilgileri ile tarife ve paket bilgilerini görebilme ve değişiklik yapabilme, ‎kalan kullanımlarını sorgulama, fatura detaylarını inceleyebilme, güvenli internet profil değişikliği ‎ve yeni abonelik gibi pek çok işlem gerçekleştirebiliyor. Ek olarak mobil, ev interneti, ev telefonu ve Tivibu ürünlerine ait hesapları arasında kolayca geçiş sağlayabiliyor.

Tüm bu faydaların yanında Türk Telekom mobil müşterileri uygulamada yer alan Sil Süpür ile GB, dakika ve Muud Premium gibi her hafta yenilenen hediyelerin de dâhil olduğu ‎sürprizlerden faydalanıyor. Ayrıca müşteriler yine uygulamada bulunan Bana Özel ve mağaza alanından kullanım ve ihtiyaçlarına yönelik kendilerine sunulan tekliflerle çok avantajlı kampanya ve paketlere sahip olurken, Bi’ Dünya Fırsat ile popüler ‎markalarda indirimler ve ayrıcalıklar elde edebiliyor.

Diğer Haberler

  1. CANiK ürünlerini SAHA EXPO'da sergileyecek
  2. OKX, geliştiriciler için ‘OKX OS’i kullanıma sunduğunu duyurdu
  3. PEAKUP, üniversite ve şirketlere yapay zeka ve bulut eğitimleri veriyor
  4. Yeni kripto para borsasının lansmanı yapıldı
  5. EN YAKIT, Ankara-Niğde otoyoluna elektrikli şarj istasyonu kurdu
  6. Steve Wozniak: Yapay zekâ çok güzel sonuçlar yaratabilir ama yöneten hep insan olmalı
  7. NIVEA cilt bakımındaki inovatif ürünlerini tanıttı
  8. Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çocuk cinayetlerine yönelik açıklama yaptı
  9. The Land of Legends’tan Antalya’ya iki yeni yatırım
  10. Seramiksan, Türkiye'yi Cersaie Fuarı'nda temsil etti

© Copyright 2024

DHA