Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trendyol, COP29 için çalışmalarını Bakü’de başlattı

Trendyol, dünyada sürdürülebilirliğin yönünü belirleyen Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP29) kapsamındaki çalışmalarını Bakü’de başlattı. Şirket, 11-22 Kasım tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek etkinlik öncesi, COP29 Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı medya çalıştayının destekçisi oldu. Dünya liderlerinin küresel iklim değişikliğini ele alacağı konferans öncesi hazırlıklar kapsamında gerçekleştirilen çalıştayda, medyanın sürdürülebilirlik üzerine farkındalık yaratmadaki rolü ve gücüne vurgu yapıldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de, ‘Sürdürülebilir Etki Planı’nı hayata geçiren ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiren Trendyol, sürdürülebilirliğin küresel yönünü belirleyen buluşma olan COP29’un destekçileri arasında yer alıyor. Şirket, COP29 kapsamındaki çalışmalarının ilkini Bakü’de gerçekleştirdi. Trendyol, 11-22 Kasım tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek etkinlik öncesi, COP29 Başkanlığı tarafından düzenlenen, geniş katılımlı medya çalıştayının gerçekleştirilmesine katkı sağladı. Medyanın, iklim değişikliğine dair farkındalığı geniş kitlelere yaymadaki önemini ve bu yönde geliştirilebilecek medya stratejilerini merkezine alan çalıştayda, COP29 organizasyonuna ve hedeflerine dair bilgilendirmeler yapıldı. COP29 Baş Müzakerecisi Yalchin Rafiyev, COP29 Operasyon Direktörü Narmin Jarchalova ve BM Mukim Koordinatörü Vladanka Andreeva, çalıştay kapsamındaki panelin katılımcıları arasında yer aldı.

AZERBAYCAN’DA 2 MİLYON MÜŞTERİ AKTİF BİR ŞEKİLDE KULLANIYOR

Türk işletmelerinin, e-ihracat yoluyla, sınır ötesi ticarette rekabet gücünü artırmak adına başlattığı yurt dışı açılım sürecinde Trendyol, geçtiğimiz sene Pasha Holding iş birliği ile Azerbaycan pazarına giriş yapmıştı. Trendyol tarafından Azerbaycan’da açıldığından bu yana ülkenin en çok indirilen ve kullanılan platformu konumunda bulunduğu duyuruldu. Ülkede, yaklaşık 2 milyon müşteri Trendyol’u aktif bir şekilde kullanıyor. Şirket, son 1 yılda yerli işletmelerin 10 milyondan fazla siparişini Azerbaycan’a ulaştırmış durumda.

Diğer Haberler

  1. McLaren Racing ve OKX özel tasarım ‘Efsane Yeniden Doğuyor’ kaplamasını tanıttı
  2. 'Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları’ başlıyor
  3. 'Bitget 45 milyon kullanıcıyı aştı'
  4. Beymen Collection'ın yeni koleksiyonunu Mirgün Cabas tanıttı
  5. Petrol Ofisi Madeni Yağlar, ürünlerini Almanya'daki fuarda sergiledi
  6. DeFacto, Afra Saraçoğlu ile yeni koleksiyonunu tanıttı
  7. Dijital Benim İşim Projesi yılda 43 milyon lirayı aşkın sosyal değer üretti
  8. Akcoat, Sustainable Brands Türkiye 2024'te ‘Activation Hub’ sponsoru olarak yer aldı
  9. CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Aral'dan 26'ncı kuruluş yıl dönümü mesajı
  10. SuperFresh'in 'Tarımın Kadın Yıldızları' projesinde kadın çiftçiler destekleniyor

© Copyright 2024

DHA