Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Seramiksan, renklerin enerjisini yüzeylere taşıyor

Yaz aylarının gelmesiyle, dekorasyon yenileme sezonu da hareketlendi. Yaşam alanlarını yeniden tasarlayanlar için Seramiksan, renklerin enerjisini karo ve vitriye serileriyle mekanlara taşıdığını açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) –

Verywell Mind’ın açıkladığı, 30 farklı ülkeden yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı araştırmanın sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 43'ü beyaz rengi rahatlama ve ferahlıkla ilişkilendirirken, yeşil yüzde 39’unda memnuniyet duygusunu öne çıkarıyor. Siyah, katılımcıların yarısından fazlasının hüzünle bağlantı kurmasına aracılık ederken, baharın kendini hissettirdiği bugünlerde turuncu rengi ise neredeyse iki kişiden birine (yüzde 44) neşeyi çağrıştırıyor.

VİTRİFİYE VE KARO SERİLERİYLE RENKLERİN ENERJİSİNİ İÇ MEKANLARA TAŞIYOR

Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu konuya dair düşüncelerini şu sözlerle aktardı:

“Renkler, insanlarda ruh halini değiştirebilen bir güce sahip. Öyle ki giyilen kıyafetten kullanılan arabaya, ofis ya da evdeki eşyalara kadar çevremizdeki objelerin renkleri, o günkü modumuzu belirliyor. Seramiksan olarak biz de renklerin enerjisini Bumpy serisiyle yüzeylere, Aura lavabo koleksiyonumuzla ise banyolara taşıyoruz. Böylece farklı estetik beğenilere ve ruh hallerine hitap ederken, aynı zamanda yaşam alanlarını konforlu mekanlara dönüştürüyoruz."

Görkem Helvacıoğlu’’dan edinilen bilgilere göre 10x30 veya 10x40 cm ebatlarındaki Bumpy serisi, 11 farklı renk seçeneğine sahip. Bu renkler arasında beyaz, siyah, vizon, açık gri, antrasit, kül mavisi, mercan, gri, adaçayı yeşili, hardal, krem ve sarı bulunuyor. Seri, farklı yüzey, renk ve ebatlarıyla dikkat çekerken, aynı zamanda modern tasarımıyla da iç mekanlarda estetik bir görünüm yaratıyor. Karo serisine, Aura lavabo koleksiyonu eşlik ediyor. Mat & parlak siyah ve beyaz, turuncu, kırmızı, yeşil, kahve gibi renk seçeneklerinden oluşan Aura lavabolar, yalın, ince ve modern hatlarıyla banyolara yenilikçi bir esinti katıyor.

 

Diğer Haberler

  1. Erdemir, 1’inci Yüksek Fırını’na hidrojen enjeksiyon denemesi gerçekleştirecek
  2. Yemeksepeti, The Hammers Awards'ta ‘En İyi Growth Ekibi’ ödülünü kazandı
  3. SunExpress, Beyrut ve Erbil seferlerini 17 Aralık'a kadar askıya aldı
  4. Yeniköy Kemerköy Enerji'den TUGED'e destek
  5. İş ve teknoloji liderleri Transformation NOW! 2024'te buluştu
  6. SAP, geleneksel TechEd konferansında modern iş dünyasının çehresini değiştirecek yapay zeka yeniliklerini açıkladı
  7. İstanbul Turizm ve Otelcilik, CK Enerji Boğaziçi Elektrik aracılığıyla elektrik tüketimini yeşil enerjiden sağlayacak
  8. Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bartık: Büyümek için risk almak gerekiyor
  9. ‘İşe alımın geleceğini kalite şekillendirecek’
  10. Nexans, Denizli’de yılda 900 ton karbon salımının önüne geçeceğini duyurdu

© Copyright 2024

DHA