Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Milano Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Eser, Seramiksan'ın İtalya'daki merkezini ziyaret etti

Türkiye'nin Milano Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Kadir Eser, yerli seramik ve vitrifiye markası Seramiksan'ın Sassuolo Modena'daki merkez ofisini ziyaret etti. Eser, ziyarette kendisini karşılayan Seramiksan İtalya Genel Müdürü Rahşan Karadağ'dan sektör hakkında bilgi alırken, markanın ürünlerini de inceledi.  

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA) -

Seramiksan İtalya Genel Müdürü Rahşan Karadağ, ziyarete ilişkin "Milano'daki Ticaret Ateşemiz Kadir Eser'e İtalya'daki merkezimize nezaket ziyaretinde bulunduğu için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Üst düzey yetkililerin, ülkemizi temsil ettiğimiz merkezimize gelerek başarımıza ortak olmasından gurur duyuyoruz" dedi.

“İTALYA'DAKİ TÜKETİCİLERE DOĞRUDAN HİTAP EDİYORUZ"

'İyi tasarım ve iyi ürün herkesin hakkı' mottosuyla İtalya'daki faaliyet alanlarını da genişleterek tüketicilere doğrudan ulaştıklarını belirten Karadağ, “Ülkemizdeki fabrikalarımızda ürettiğimiz karo, vitrifiye ve yapı kimyasalları ürünlerimizi dünyanın dört bir yanına ihraç ediyoruz. İtalya ise bizim için tüketici kitlemize doğrudan hitap etme şansı yakaladığımız özel bir bölge oldu. Hem ülkemizdeki hem de İtalya'daki faaliyetlerimize yalnızca karo ve vitrifiye ürünlerimizle de sınırlandırmıyoruz. İtalyan tasarım algısını Seramiksan kalitesiyle ürüne dönüştüren banyo mobilyası markamız VOQ ile de sektöre yeni bir soluk kazandırmaya devam ediyoruz. Karo ya da vitrifiye ürünlerimizi tercih eden müşterilerimizin banyolarını bütünsel ve estetik mekanlara dönüştürmelerini sağlıyoruz. Doğanın ve zamanın değerini bilen, yeni nesil seramik ve vitrifiye ürünlerimizle hayal edilen banyoları yaratırken, yenilikçi teknolojimiz ve yılların tecrübesiyle VOQ ile de banyo konseptini tamamlıyoruz" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Haver Farma, Kentfarma’yı satın aldığını duyurdu
  2. Rakle ve Bengi Kurtcebe'den 'Pomodoro Koleksiyonu'
  3. OKX TR’den ‘Bakiyeni aktar, yüzde 5 kazan’ kampanyası
  4. Araştırma: Sneaker giymek daha özgüvenli ve güçlü hissettiriyor
  5. Aras Kargo’nun idari kadrosu kampanya döneminde sahadaki ekiplere destek verdi
  6. Aydem Perakende ve Gediz Perakende ’den müşteri deneyimini iyileştiren 'Ses Analizi' projesi
  7. Akkuyu NGS’de çevrim içi ‘Açık Kapı Günü’ düzenlendi
  8. Daikin’den ‘360° Ev Konforu Yaklaşımı’
  9. Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü’nün resmi havayolu partneri oldu
  10. Sukkar Şeker 2025’te 515 bin ton net pancar işlediğini duyurdu

© Copyright 2025

DHA