"Doğal ve sağlıklı gıda üretiyoruz"
Henien'in Genel Müdürü Halil Üsame Kullemci, sağlıklı gıda tüketiminin önemine vurgu yaparak "WEF'in derlediği bilgiler, sağlıklı beslenmenin hem birey hem de gezegenimiz için ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Biz de tüketicilere doğal, sağlıklı, lezzetli, gıda katkı maddesi içermeyen, teknolojik imkanlarla uzun saklama sürelerine sahip ürünler sunuyoruz" dedi.
Halil Üsame Kullemci, ürünlerinin otoklav teknolojisi ile hazırlandığını ve pratik kullanımını aktararak “Ürünlerimizi aç-ısıt-ye pratikliğinde hazırlıyoruz. Oda sıcaklığında uzun süre muhafaza edilebilen ürünlerimiz, afet, seyahat, kamp gibi durumlarda da adeta bir çözüm oluyor. Otoklav teknolojisi ile pişirdiğimiz ve özel bir ambalaj kullanarak paketlediğimiz hazır yemek çeşitlerimiz, hiçbir koruyucu madde içermiyor. Şu an çorba, pilav, ana yemeklerden oluşan yelpazemizi her geçen gün genişletiyoruz. Ürünlerimizi yalnızca platformumuzu ziyaret eden müşterilerimize değil, alt markamız yeni nesil aşevi Henien Aid ile ihtiyaç sahiplerine de ulaştırıyoruz" ifadelerini kullandı.
“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SAĞLIKLI GIDA ULAŞTIRIYORUZ"
İhtiyaç sahipleri kurdukları alt markalarının işleyişine dair detayları paylaşan Kullemci, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:
“Henien Aid projesi, yemek ikram etmenin en nazik, kaliteli, yaygın ve sürdürülebilir yöntemini araştırmanın bir sonucu olarak ortaya çıktı. Sağlıklı gıdalara ihtiyacı olan insanlara yardım etmek isteyenler, sitemiz henien.online üzerinden bağış yaparak yemek ikramında bulunulabiliyor, gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerinin tespiti ve teyidinde görev alabiliyor. Örneğin, Ramazan ayında Türkiye genelinde 75 ilde 228 bin kişiye 9 bin 500 koli ile 684 bin kap yemek teslim ettik. Gelecek dönemde bu sayıyı artıracağız."