Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Club TotalEnergies üyelerine 2 bin liraya varan yakıt puan hediye

TotalEnergies markasını bünyesinde bulunduran GüzelEnerji, Club TotalEnergies üyelerine 2 bin liraya varan yakıt puan hediye ettiğini açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

13 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında TotalEnergies İstasyonlarından Club TotalEnergies üyeliği ile yapılacak yakıt alışverişlerinde geçerli kampanyadan faydalanmak için Club TotalEnergies üyesi olunması ve yakıt alışverişi baremine göre, katılmak istenen kampanyanın mobil uygulama üzerinden seçilmesi gerekiyor.

EN AZ 400, EN FAZLA 2 BİN LİRA YAKIT PUAN FIRSATI

ClubTotalEnergies üyeleri, seçecekleri kampanya çerçevesinde, kampanya süresince farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 8 farklı yakıt alışverişlerinin her biri için yakıt puan hediye kazanabiliyorlar. ‘400 liraya varan yakıt puan kampanyası;’ seçildiğinde, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak sekizinci 1000 lira ve üzeri yakıt alımına toplamda 400 lira yakıt puan kazanılabiliyor. ‘800 liraya varan yakıt puan kampanyası’ ise tek seferde ve farklı günlerde yapılacak sekizinci 2 bin 500 lira ve üzeri yakıt alımında toplamda 800 lira yakıt puan kazandırıyor. ‘2 bin liraya varan yakıt puan kampanyası’ ile de, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak sekizinci 6 bin lira ve üzeri yakıt alımında toplamda 2 bin lira yakıt puan kazanılabiliyor.

En fazla 2 bin lira değerinde yakıt puan kazanılabilen kampanyaya, mevcut Club TotalEnergies üyeleri ve Club TotalEnergies mobil uygulamasını indirerek üyeliğini oluşturan ve plakasını tanımlayan yeni üyeler katılabiliyor. Katılmak istenen kampanyaya uygulama üzerinden katılım sağlanmasının ardından üyeler, kampanya kapsamında yapacakları akaryakıt alışverişlerine ait puanlarını, TotalEnergies İstasyonlarından yapacakları yakıt alımları öncesinde Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacakları QR kodu alanındaki şifreyi ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numarasını ön saha satış görevlisine ileterek kazanabiliyorlar. Club TotalEnergies üzerinden ‘Fiş Bilgileri İle Puan Yükleme’ alanında gerçekleştirilen işlemlerin de geçerli olduğu kampanyada kazanılan puanlar, her alışveriş sonrasında otomatik olarak Club TotalEnergies üyeliğine yüklenecek.

Club TotalEnergies mobil uygulamasına yüklenen yakıt puanların kullanımı için üyelerin, TotalEnergies İstasyonlarında yakıt alımı öncesinde Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacakları QR kodu alanındaki şifreyi ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numarası ile birlikte puan harcama taleplerini saha satış görevlisine söylemeleri gerekiyor.

Diğer Haberler

  1. Aydem Enerji'nin yeni CEO'su Serdar Marangoz oldu
  2. Erdemir, 1’inci Yüksek Fırını’na hidrojen enjeksiyon denemesi gerçekleştirecek
  3. Yemeksepeti, The Hammers Awards'ta ‘En İyi Growth Ekibi’ ödülünü kazandı
  4. SunExpress, Beyrut ve Erbil seferlerini 17 Aralık'a kadar askıya aldı
  5. Yeniköy Kemerköy Enerji'den TUGED'e destek
  6. İş ve teknoloji liderleri Transformation NOW! 2024'te buluştu
  7. SAP, geleneksel TechEd konferansında modern iş dünyasının çehresini değiştirecek yapay zeka yeniliklerini açıkladı
  8. İstanbul Turizm ve Otelcilik, CK Enerji Boğaziçi Elektrik aracılığıyla elektrik tüketimini yeşil enerjiden sağlayacak
  9. Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bartık: Büyümek için risk almak gerekiyor
  10. ‘İşe alımın geleceğini kalite şekillendirecek’

© Copyright 2024

DHA