Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CANiK ürünlerini SAHA EXPO'da sergileyecek

CANiK’in de bağlı bulunduğu SYS Grup şirketleri, yüksek teknolojiye yaptığı yatırımlar ile ortaya çıkardığı ürünlerini SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda tanıtacağını açıkladı. Türk savunma sanayisi, SAHA İstanbul tarafından organize edilen, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı ile 22-26 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleşecek.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

2022 yılında SYS Grup bünyesine katılan İngiliz şirketi AEI Systems tarafından üretilen 30x113 mm VENOM LR orta kalibre topu, geçtiğimiz hafta Birleşik Krallık'taki DVD 2024 fuarındaki başarısının ardından SAHA EXPO’da da dost ve müttefik ülkelerin dikkatine sunulacak. Ayrıca UNIROBOTICS tarafından geliştirilen Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) fuarda canlı kullanım imkânı ile son kullanıcılar tarafından deneyimlenebilecek.

‘BU FUAR, GÜÇLÜ İŞ BİRLİKLERİ İÇİN DE BÜYÜK BİR FIRSAT SUNUYOR’

CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, Türk savunma sanayisinin bu fuar sayesinde uluslararası arenada daha güçlü iş birlikleri ve ticaret imkanlarına ulaştığına işaret ederek, “CANiK ve SYS Grup olarak, savunma sanayisinde teknoloji ve inovasyonun öncüsü olma vizyonumuzu SAHA EXPO 2024'te bir kez daha sergilemekten gurur duyuyoruz. Birleşik Krallık'taki DVD fuarında büyük ilgi gören VENOM LR orta kalibre topumuzu, UNIROBOTICS'in geliştirdiği UKSS ürünlerimizi, savunma teknolojilerinde yenilikçi çözümlerimizi bu kez ülkemizde sergiliyor olmanın gururunu yaşayacağız. Bu fuar, sadece ürünlerimizi tanıtmak değil, aynı zamanda güçlü iş birlikleri ve yeni ortaklıklar kurmak için büyük bir fırsat sunuyor. Türk savunma sanayisinin geldiği noktayı ortaya koyan bu fuarda yer almak ve ülkemizin bu alandaki güçlü imajına katkıda bulunmak için grup olarak güçlü bir hazırlık yaptık. Fuar öncesinde yürüttüğümüz hazırlıklar oldukça yoğun ve verimli bir fuar geçireceğimizi gösteriyor. SYS Grup olarak tüm gücümüzle SAHA’ya çıkmaya hazırız” dedi.

Diğer Haberler

  1. OKX, geliştiriciler için ‘OKX OS’i kullanıma sunduğunu duyurdu
  2. PEAKUP, üniversite ve şirketlere yapay zeka ve bulut eğitimleri veriyor
  3. Yeni kripto para borsasının lansmanı yapıldı
  4. ‘Türk Telekom uygulamasında kayıtlı kart sayısı 10 milyonu geçti’
  5. EN YAKIT, Ankara-Niğde otoyoluna elektrikli şarj istasyonu kurdu
  6. Steve Wozniak: Yapay zekâ çok güzel sonuçlar yaratabilir ama yöneten hep insan olmalı
  7. NIVEA cilt bakımındaki inovatif ürünlerini tanıttı
  8. Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çocuk cinayetlerine yönelik açıklama yaptı
  9. The Land of Legends’tan Antalya’ya iki yeni yatırım
  10. Seramiksan, Türkiye'yi Cersaie Fuarı'nda temsil etti

© Copyright 2024

DHA