Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Başkent EDAŞ’tan Zonguldak'ta bakım ve onarım çalışması

Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü. Şirket, Zonguldak'ta hizmet verdiği 3 bin 352 trafo ve 16 bin 686 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)- 

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta yılın ilk 6 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımını sürdürdü.

Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta hizmet verdiği 3.352 trafo ve 16.686 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli’de 2.577 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 63 pano ile 40 trafo ve 80 dağıtım merkezi bakımını tamamladı. Ayrıca kentte 359 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Zonguldak’ta hizmet verdiği 419 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 7 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 155 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 4 elektrik panosu montajı da tamamlandı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Başkent EDAŞ 2024 yılının ilk 6 ayında koymuş olduğu hedefleri gerçekleştirdi.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Başkent EDAŞ, web sitesi, Başkent 186 Mobil Uygulaması, WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm buluyor.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Başkent EDAŞ’ın Zonguldak’ta bakım ve yatırım çalışmaları sürecek.

Diğer Haberler

  1. McLaren Racing ve OKX özel tasarım ‘Efsane Yeniden Doğuyor’ kaplamasını tanıttı
  2. 'Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları’ başlıyor
  3. 'Bitget 45 milyon kullanıcıyı aştı'
  4. Beymen Collection'ın yeni koleksiyonunu Mirgün Cabas tanıttı
  5. Petrol Ofisi Madeni Yağlar, ürünlerini Almanya'daki fuarda sergiledi
  6. DeFacto, Afra Saraçoğlu ile yeni koleksiyonunu tanıttı
  7. Dijital Benim İşim Projesi yılda 43 milyon lirayı aşkın sosyal değer üretti
  8. Akcoat, Sustainable Brands Türkiye 2024'te ‘Activation Hub’ sponsoru olarak yer aldı
  9. CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Aral'dan 26'ncı kuruluş yıl dönümü mesajı
  10. SuperFresh'in 'Tarımın Kadın Yıldızları' projesinde kadın çiftçiler destekleniyor

© Copyright 2024

DHA