Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Özgürcan Çevik, 'Suphi Dayı' karakteriyle Annem Ankara'da

Kanal D’nin yaşanmış bir hayat hikayesini ekrana getiren ‘Annem Ankara’, heyecan dolu üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. Konusu, dönemi ve oyunculuk performansları ile beğeni toplayan dizinin yeni bölümünde başarılı oyuncu Özgürcan Çevik de hikayeye dahil olacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

SÖZÜNÜ ESİRGEMİYOR

Bu hafta itibariyle izleyici karşısında olacak Çevik, dizide Zuhal’in (Bergüzar Korel) kuzeni Suphi’ye hayat verecek. Çocukların gözü kara dayısı olan Suphi, ihtiyacı olan herkese yardım etmekten çekinmeyen, sözünü kimseden esirgemeyen bir karakteri canlandıracak.

GÜÇLÜ KADRO

BKM imzalı, senaryosu Başak Angigün tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı ‘Annem Ankara’nın güçlü oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’le birlikte Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak,Yıldıray Şahinler ve Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın,Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal Mehmet Can Akça, Yasin Pehlivan yer alıyor.

 ‘Annem Ankara’ yeni bölümüyle çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.         

 

 

  

Diğer Haberler

  1. Veysel Yıldırım'dan Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için başvuru
  2. Bakan Ersoy, Afrika Kültür Evi'ni ziyaret etti
  3. Ankara'da 'Yaşayan Miras Okulu' açıldı
  4. Zamansız yılbaşı klasiği 'Fındıkkıran Balesi' yeniden sahnede
  5. Hepsiburada, 2025 kitap satış verilerini paylaştı
  6. 2025'te Rami Kütüphanesi'ni 2 milyon 322 bin kişi ziyaret etti
  7. Eşref Rüya’da hesaplaşma gecesi
  8. Karahantepe, 2025'in ilk 10 keşfi arasında gösterildi
  9. Eşref Rüya'nın kamera arkasından yeni görüntüler yayınlandı
  10. Uzak Şehir'de tüm duygular zirvede

© Copyright 2025

DHA