Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘İnci Taneleri’ yeni bölümüyle bu akşam Kanal D’de

İnci Taneleri’nin yeni bölüm tanıtımında Dilber kırmızı elbisesi ile dans ederken; Piraye ve Dilber arasında kalan Azem’in ne yapacağı merak uyandırıyor.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

İnci Taneleri’nin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Dilber dansı ile izleyiciyi büyüleyecek. Sahnede herkesi coşturan Dilber’in kendi iç dünyasında yaşadığı duygusal dalgalanmalar ise seyirciyi derinden etkileyecek.

PİRAYE’DEN AZEM’E ZEYTİN DALI

Azem’in katil olduğunu düşünen Piraye’nin “İçimden bir ses bu işte bir şey var diyor” sözleri Piraye’nin Azem’e karşı düşüncelerinin değiştiğini ortaya koyuyor. Dilber ve Piraye arasında kalan Azem’in ne yapacağı ise yeni bölümde belli olacak.

GÜÇLÜ KADRO

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç’in yanı sıra Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan gibi isimler yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

HER PERŞEMBE KANAL D’DE

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümleri ile perşembe akşamları saat 20.00’de Kanal D’de.

Diğer Haberler

  1. Arnavutköy'de geleneksel bayram sofraları kuruldu
  2. Kanal D’de bayram coşkusu
  3. Kütüphanelerde yapay zeka temelli robot dönemi
  4. Uzak Şehir, aşk sahneleri ile izleyiciyi ekran başına çekiyor
  5. Venezuela Merkez Üniversitesi'nde Göbeklitepe sergisi açıldı
  6. Saruhan Hünel Arka Sokaklar kadrosunda
  7. Türkiye-Kore Dayanışma Platformu, iftar programı düzenledi
  8. İnci Taneleri’nden Süleyman Seba’ya saygı duruşu
  9. Eşref Rüya’da 'Çiğdem' rolüne hayat veren Büşra Develi, izleyiciden tam not aldı
  10. İnci Taneleri'nin yeni bölümünde Kamil Güler diziye dahil olacak

© Copyright 2025

DHA