Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CarrefourSA’dan sokak hayvanlarına destek

CarrefourSA, 2015 yılından bu yana HayKonfed’le gerçekleştirdiği ‘Dost Hareketi’ projesi kapsamında sokak hayvanlarına verdiği desteği sürdürdüğünü duyurdu. Şirket müşterileri ve çalışanları, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde sokak hayvanlarını soğuk kış günlerinde koruyacak kulübeler üretmek için bir araya geldi.

ABONE OL
CarrefourSA’dan sokak hayvanlarına destek
İSTANBUL, (DHA) -

CarrefourSA’nın 2015 yılında Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonFed) ile başlattığı Dost Hareketi projesi, sokakta ve barınaklarda yaşayan sahipsiz hayvanlara destek sağlamayı sürdürüyor. Proje kapsamında son 9 yılda 50 bin adet özel tasarımlı alışveriş çantası satılarak projeye kaynak yaratılırken; aynı zamanda 2 bin gönüllünün katılımıyla gerçekleştirilen 50’den fazla etkinlik sayesinde bugüne kadar yapılan mama dağıtımı 74 tona ulaştı

‘SORUMLULUĞUMUZ SADECE DOĞA VE ÇEVREYLE SINIRLI DEĞİL’

CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu, konuya ilişkin, “CarrefourSA olarak 67 ilde bin 200’e yakın mağazamız, bayilerimiz de dahil olmak üzere 15 bin kişiye ulaşan kadromuzla sorumluluğumuz sadece doğaya, çevreye ve tüketiciye değil, hayvan dostu marka anlayışıyla hayatımızın bir parçası olan patili dostlarımıza karşı da sorumluluğumuz var. CarrefourSA olarak hayvan dostlarımız için de ‘doğrusu’nu yapmaya devam ediyoruz. 2015 yılından bu yana HayKonFed ile yürüttüğümüz Dost Hareketi’nde mağazalarımızda yer alan yenilebilir tüketim ürünlerinin sokaktaki dostlarımıza ulaşmasını sağlarken, düzenlediğimiz kampanyalarla müşterilerimizin de bu hareketin bir parçası olmasını ve farkındalık kazanmasını hedefliyoruz. Böylelikle hem sokak hayvanlarının temiz gıdaya ulaşmasına yardımcı oluyor hem de taze gıdaların atığa dönüşmesini engelleyerek faydalı bir şekilde kullanılmasını sağlıyoruz. Bunların yanı sıra CarrefourSA, HayKonFed çanta satışlarından elde edilen gelirle de HayKonFed’e destek veriyoruz” dedi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN KULÜBELER HAZIRLADILAR

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel olarak CarrefourSA İstinye mağazasında düzenlenen dayanışma etkinliğinde ise müşteriler ve çalışanlar sokak hayvanları için bir araya geldi. Etkinlik boyunca yapılan kulübeler, CarrefourSA çalışanları ve gönüllü müşteriler tarafından yaşadıkları bölgelere bırakılarak sokak hayvanlarına ulaştırılacak.

CarrefourSA sokak hayvanlarının beslenmesine katkı sağlamak için pet ürünlerinde geçerli 1 alana 1 bedava kampanyasıyla, müşterilerinin de bu ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmasını hedefliyor.

Diğer Haberler

  1. Venezuela Merkez Üniversitesi'nde Göbeklitepe sergisi açıldı
  2. Saruhan Hünel Arka Sokaklar kadrosunda
  3. Türkiye-Kore Dayanışma Platformu, iftar programı düzenledi
  4. İnci Taneleri’nden Süleyman Seba’ya saygı duruşu
  5. Eşref Rüya’da 'Çiğdem' rolüne hayat veren Büşra Develi, izleyiciden tam not aldı
  6. İnci Taneleri'nin yeni bölümünde Kamil Güler diziye dahil olacak
  7. Eşref Rüya, ikinci bölümüyle reytinglerde birinci oldu
  8. TTK Başkanı Özgen: Mimar Sinan Yapıları eseri, bir hazine olarak tarihe geçecek
  9. Ankara Devlet Tiyatrosu, 425 bin seyirci ağırladı
  10. Eşref Rüya, ikinci bölümüyle bu akşam ekrana gelecek

© Copyright 2025

DHA