Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akmerkez'den, Cumhuriyetin 101’inci yılına özel sergi

Akmerkez, ‘Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ni bu sene de Cumhuriyetin 101’inci yılına özel olarak yeniden düzenliyor. 11 Kasım’a kadar devam edecek ve tüm ziyaretçilere açık olacak sergide, TRT arşivlerinden derlenen ve Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının cumhuriyete uzanan zorlu mücadelesini yansıtan seçilmiş fotoğraflar yer alacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Akmerkez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir sergi düzenliyor. Ziyaretçilere Cumhuriyete giden yolda gösterilen kararlılığı ve mücadeleyi hatırlatacak olan ve Cumhuriyetin 101’inci yılına saygı duruşu niteliğindeki sergi, 11 Kasım’a kadar görülebilecek.

CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ

Eyüboğlu Büyük Orkestrası konseri, bu yıl da Akmerkez’de Cumhuriyet coşkusunu müzikle yaşatacak. Cumhuriyetin 101’inci yılına özel olarak hazırlanan repertuvar, 29 Ekim günü saat 17:00’da gerçekleşecek.

Diğer Haberler

  1. Uzak Şehir bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek
  2. Eşref Rüya’nın 3'üncü bölüm tanıtımı yayınlandı
  3. Kağıthane’de 3 ton balık ekmek dağıtıldı
  4. Uzak Şehir'in yeni bölümünde annelerin ortak acısı buzları eritiyor
  5. ‘Erzurum Yöresel Ürenler ve Cağ Kebabı Günleri’, Konya’da kapılarını ziyarete açtı
  6. ‘Sevildiğini bilmek güzel şey’
  7. Cinderella on Ice gösterisinin ilki, Zeytinburnu Buz Adası’nda seyirciyle buluştu
  8. Vali Gül: Evlerimizin en kıymetli odaları kütüphanelerimiz olacak
  9. ‘Ozan Akbaba son zamanlardaki idolüm’
  10. Arka Sokaklar kadrosuna dahil olan Saruhan Hünel: Başarılı bir işte olmaktan keyif aldım

© Copyright 2025

DHA