Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Türkiye üçüncüsü 8 yaşındaki karateci Enes, beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybetti

Isparta'da geçen yıl beyin tümörü teşhisi konulan, Türkiye üçüncüsü karate sporcusu Enes Gündaşlı (8), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)-

Isparta Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi ve Karataş Spor Kulübü karate sporcusu Enes Gündaşlı'ya geçen yıl beyin tümörü teşhisi konuldu. Antalya'da tedavisi devam eden Gündaşlı, dün tüm çabaya rağmen kurtarılamadı. Enes Gündaşlı'nın cenazesinin bugün Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.



Karatede geçen yıl elde ettiği Türkiye üçüncülüğünün ardından DHA mikrofonlarına açıklama yapan Enes Gündaşlı, "Çocukluğumdan bu yana karate yapıyorum. Türkiye üçüncüsü oldum" demişti.

'GELECEK VADEDEN BİR SPORCUMUZDU'

Antrenörü Kadir Karakaş, erkekler karate KATA kategorisinde 5 yaşından bu yana yarışan Enes Gündaşlı'nın vefatıyla ilgili, "Çok başarılı bir sporcuydu. Gelecek vadeden bir sporcumuzdu. Yaşına göre kabiliyetli ve savaşçıydı. Hastalık bizi ayırdı" dedi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAZİYE MESAJI

Milli Eğitim Müdürlüğü de Enes Gündaşlı'nın vefatının ardından taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu öğrencisi Enes Gündaşlı vefat etmiştir. Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine ve arkadaşlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" denildi.

Diğer Haberler

  1. Kadın cinayeti davasında sanığa 'iyi hal' indirimi; anne sinir krizi geçirdi
  2. 5 yıldızlı otelde yangın çıktı, müşteriler tahliye edildi
  3. Tartıştığı arkadaşını sokak ortasında bıçaklayıp öldürdü
  4. İzmir'de 80 milyon TL'lik usulsüzlük iddiası
  5. Kayıp engelliyi arama çalışmaları yeniden başladı
  6. Büyükçekmece Adliyesi’ndeki hırsızlık: Firari şüpheli hakkında kırmızı bülten çıkarıldı
  7. Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu muhtar, ölü bulundu
  8. Sivas'ta 3,5 milyar TL'lik tefecilik operasyonu: 3 tutuklama
  9. Bakırköy’de otomobile silahlı saldırı: 1 ölü
  10. Antalya'da 24 papağan ele geçirildi

© Copyright 2025

DHA