Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tartıştığı oğlunu 7 el ateş ederek öldürdü

ANKARA'nın Altındağ ilçesinde Faruk Y., tartıştığı babası Rafet Y. tarafından tabanca ile vurularak yaşamını yitirdi.

ABONE OL
Gökhan CEYLAN- Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)

Olay, akşam saatlerinde Güneşevler Mahallesi'nde meydana geldi. Şehit Pilot Fatih Korçam Sokak üzerindeki bir apartmanda oturan evli ve 3 çocuk babası Rafet Y., konuşmak için eve gelen ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen oğlu Faruk Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Rafet Y., tabanca ile oğluna kurşun yağdırdı. 1 çocuk babası Faruk Y., vucuduna isabet eden 7 kurşyunla kanlar içerisinde yere yığılırken, silah sesleri üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olaydan kısa süre sonra apartmandan çıkmaya çalışan ve komşularına "Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti" diyen baba Rafet Y., kapı önünde polis ekipleri tarafından silahla birlikte gözaltına alındı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde Faruk Y.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen 1 çocuk babası Faruk Y.'nin madde bağımlısı olduğu ve sık sık ailesi ile tartıştığı öne sürüldü. Faruk Y.'nin cenazesi polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Diğer Haberler

  1. Otobüsle hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
  2. Devrilen traktörün sürücüsü Emre öldü
  3. Vali Gül, ‘Aileler Sabah Namazında Buluşuyor’ programına katıldı
  4. Kırmızı bülten, kırmızı difüzyon ve ulusal seviyede aranan 24 suçlu Türkiye'ye getirildi
  5. 'Yüzyılın Konut Projesi' başvurularında son hafta
  6. Iğdır’da 11 kaçak göçmen ve 3 organizatör yakalandı
  7. Otomobil, aynı yöne giden otomobile çarptı; 15 yaşındaki Furkan öldü
  8. Otomobilde ölü bulundu
  9. Denizli'de filtre sistemi üretilen fabrikada yangın
  10. Emine Erdoğan, TOGEM-DER’in ‘Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı’nın açılışına katıldı

© Copyright 2025

DHA