Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Seyir sırasında alev alan otomobil yandı; o anlar kamerada

Trabzon'da seyir sırasında alev alan otomobil, cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Yangın itfaiyenin müdahalesi söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

ABONE OL
Seyir sırasında alev alan otomobil yandı; o anlar kamerada
Selçuk BAŞAR-Şükran ATALAR/TRABZON, (DHA)

Muhammet Küçük idaresindeki 06 BKY 233 plakalı otomobilin motor kısmı, sabah saatlerinde Kalkınma Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu'nda yanmaya başladı.

Dumanları fark eden sürücü, aracını durdurup dışarı çıktı. Bu sırada alevler bir anda tüm aracı sardı. İhbarla gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.

Otomobilin alev topuna döndüğü anlar, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde; yol kenarındaki otomobilin alev topuna dönmesi ve itfaiye ekiplerinin yangını söndürme anları yer aldı.


'CANIMA BİR ŞEY GELMEDİ'

Küle dönen aracında yaşadıklarını anlatan Muhammet Küçük, "Eşim ve çocuğumu hastaneye bıraktıktan sonra benzin kokusu geldiği için sanayiye gidiyordum. Aracımdan duman çıkınca durarak kendimi dışarı attım. 250 bin liralık bir zararım oldu. Aracı hurdaya satacağım. Canıma bir şey gelmedi" dedi.

 

Diğer Haberler

  1. Şanlıurfa'da telefon dolandırıcılığı operasyonu; 5 tutuklama
  2. Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Özdemir hakkında yakalama kararı
  3. 11 kişiyi dolandıran firari hükümlü 3 yıl sonra yakalandı
  4. Muhsin Yazıcıoğlu, mezarı başında anıldı
  5. Pendik'te depoda yangın
  6. Eski sevgilisinin iş yerine ateş açıp kaçtı
  7. Meteoroloji Mühendisi Özdemir'den çöl tozu uyarısı: Maske takmakta fayda var
  8. Müşteri olarak bindiği takside şoförün parasını gasbetti; o anlar kamerada
  9. Miras kavgasında ağabeyi tarafından öldürüldü
  10. Bakan Yerlikaya'dan, engelli satıcının pamuk şekerlerini alıp dağıtan polislere tebrik

© Copyright 2025

DHA