Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Pendik'te otomobildekilere silahlı saldırı kamerada

Pendik'te park halindeki otomobilde oturanlara düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL, (DHA)

Olay dün saat 14.00 sıralarında Pendik'te yaşandı. Cadde üzerindeki boş arazide güvercin besleyen 41 yaşındaki Sefer Acar, arkadaşı Murat Özgani ile birlikte park halindeki otomobilde oturuyordu. Bir süre sonra yaya olarak otomobilin yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, Acar ve Özgani'ye tabancayla ateş etti. Şüpheli olay yerinden kaçarken ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Murat Özgani ve Sefer Acar ambulansla Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sefer Acar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

 

Sefer Acar'ın kuzeni Şahin Acar, "Burada amcamın oğlu araçta vakit geçiriyor. Oruçlu kendisi iftara kadar vakit geçiriyor. Burada kuş uçuruyor her zaman. Arkadaşıyla beraber burada otururken hiç tanımadığı bir kişi kapüşonlu bir şekilde aracın arkasından ateş ediyor. Yaya olarak gelip yaya olarak kaçıyor. Herhangi bir düşmanı olup olmadığını bilmiyoruz" dedi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.






Diğer Haberler

  1. Bursa’da vatandaşlar, Rumeli ezgileriyle sahura uyandırıldı
  2. Adana'da sucuk- ekmek dükkanı yandı
  3. Başakşehir’de inşaatta elektrik akımına kapılan işçi hastaneye kaldırıldı
  4. Maltepe'de hafif ticari araç yoldan çıkarak takla attı: 4 yaralı
  5. Kocaeli'de, markete dalan cipteki 2 kişi yaralandı
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul İl Başkanlığı önünde gençlerle bir araya geldi
  7. Bakırköy'de karaya oturan kargo gemisi kurtarıldı
  8. Borç- alacak nedeniyle tartıştığı akrabasını tabancayla vurdu
  9. Kocaeli'de kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  10. Şişli'de silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

© Copyright 2025

DHA