Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Parkta tartıştığı 2 kişiyi bıçakladı

Eskişehir’de Afganistan uyruklu Hossein K., parkta laf atma meselesi nedeniyle tartıştığı C.P.M. (17) ile A.İ.A.’yı (19) bıçaklayıp kaçtı. İki yaralıdan C.P.M. yoğun bakıma alınırken, kaçan Hossein K., polis tarafından yakalandı.

ABONE OL
Sarp DEMİRHAN/ ESKİŞEHİR,(DHA)

Odunpazarı ilçesinde oturan Afganistan uyruklu Hossein K., gece Gökmeydan Mahallesi’ndeki bir parkta, laf atma meselesi nedeniyle C.P.M. ve A.İ.A. ile tartıştı. İki grup arasında çıkan kavgada Hossein K., bıçakla C.P.M. ve A.İ.A.’yı yaralayıp kaçtı. Olayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası 2 yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan C.P.M.’nin yoğun bakıma alındığı ve yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Olayın ardından kaçan Hossein K., polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Hossein K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma sürüyor.

TUTUKLANDI

Eskişehir’de tartıştığı C.P.M. (17) ile A.İ.A.’yı (19), kavga ettikleri parkta bıçaklayan Afganistan uyruklu Hossein K., çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada şüpheli Hossein K.’nın ifadesinin ardından serbest bırakıldığına dair paylaşımların bulunduğunu ve bunlara itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı. Başsavcılık açıklamasında, “Bahsi geçen olayla ilgili olarak olay şüphelisi hakkında gözaltı işlemi uygulandıktan sonra Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığımıza getirilen şüpheli alınan ifadesinin ardından ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanması talebiyle sevk edildiği Eskişehir Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmiş olup soruşturma halen devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. Yaralılardan C.P.M.’nin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Husumetlilerin kürekli yumruklu kavgası kamerada
  2. Otobüs şoförü ile yolcunun 'Durakta durmadın' kavgası kamerada
  3. Beyoğlu'nda, yatak imalathanesinde yangın
  4. Anız yangınında alevlerin arasında kalan yavru köpekleri itfaiye kurtardı
  5. AFAD Başkanı Memiş: Can kaybının yaşanmaması, kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösterdi
  6. Sokakta tartıştığı husumetlisini bıçakladı
  7. Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 19 yaralı
  8. Seferihisar'da orman yangını kontrol altında
  9. Adana'da Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki ağaçlıkta yangın kontrol altında
  10. Mersin'de orman yangını

© Copyright 2024

DHA