Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Oğlu hayatını kaybeden Safiye Soyman: Melek oldu benim oğlum

Sanatçı Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz'ün (52) solunum yetmezliğine bağlı hayatını kaybetmesinin ardından Burdur'un Ağlasun ilçesine geldi. Evinde oğlu için gözyaşı döken Soyman, "Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi. 6 ay Bodrum'da, 6 ay burada yaşatıyordum. O melek oldu, melek oldu benim oğlum" diye ağladı.

ABONE OL
Sadun KILIÇ/AĞLASUN (Burdur), (DHA)-

Sanatçı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, önceki gece fenalaşıp, hastaneye götürüldü. Solunum yetmezliğine bağlı şikayetleri bulunan Akaröz, dün hastanede yaşamını yitirdi. Bodrum'da olan Soyman, ölüm haberinin ardından Akaröz'ün rahatsızlığına iyi geldiği için yaklaşık 3 yıldır yaz aylarının geçirdiği Yeşilbaşköy köyüne geldi.

Safiye Soyman'a, Faik Öztürk ile kızı Ümran Akaröz de eşlik etti. Yeşilbaşköy muhtarı Ali Koçer ile çok sayıda seveni taziye için Safiye Soyman'ın evine geldi. Evinin önünde gözyaşları döken Soyman, "Sana nasıl dayanacağım? Günde 15 kere görüntülü konuşuyorduk. Beni beklemiş yavrum. 45 gün çekimden sonra geldim ki beni beklemiş annem. Nasıl dayanayım? Allah bana sabır versin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi, organik beslensin diye. Ağabeyi ekti, biçti, ev yaptırdı ona. 6 ay Bodrum'da, 6 ay burada yaşatıyordum. Nefes alsaydın yavrum. Nasıl dayanacağım sana? Bu nasıl bir sabır, nasıl sabredeceğim? Evlat acısı çok kötü. Nefes alsın diye köyde ev yaptırdık. O melek oldu, melek oldu benim oğlum. Dayanılacak gibi değil" diyerek ağladı. Harun Akaröz'ün cenazesi, Ağlasun Devlet Hastanesi'ndeki işlemlerinin ardından Muğla'nın Bodrum ilçesine gönderildi. Cenazenin bugün ikindi vakti Gündoğdu beldesi mezarlığına toprağa verileceği öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Lübnan’da tüm yolcuların uçakta telsiz ve çağrı cihazı taşıması yasaklandı
  2. Dünyanın ilk ekmeği, THY’nin New York uçuşunda ikram edilecek
  3. Ankara'daki operasyonda 1 milyar TL'lik 'sahte bal' ele geçirildi; 6 gözaltı
  4. Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu
  5. Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan sanık: Videoyu paylaşmamda özel bir durum yok
  6. Kalp krizi geçiren kişiye sağlıkçı ve itfaiyenin müdahalesini görüntülü aradıkları kişilere izlettiler
  7. Kadının öldüğü, kocasının yaralandığı olayda, kayınpeder gözaltına alındı
  8. Bakanlıktan görme engelli gazilere akıllı baston desteği
  9. Ankara'da akraba kavgası; 2 ölü, 4 yaralı
  10. Bakım için madene giren işçi vagonların arasına sıkışıp öldü

© Copyright 2024

DHA