Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mersin'de suç örgütü operasyonu: 15 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de 'Kaptanlar' organize suç örgütüne yönelik 'Hücre-12' operasyonlarında 22 şüphelinin yakalandığını, 15'inin tutuklandığını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda Mersin'de 'Kaplanlar' olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik düzenlenen 'Hücre-12' operasyonlarında 22 şüphelinin yakalandığını, 15'inin tutuklandığını, 7'si hakkında adli kontrol kararı verildiğini belirtti. Operasyonlar sonucu; 7 ruhsatsız tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda kesici/delici alet ve dijital materyal ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, "Yakalanan organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; 'Silahlı tehdit', 'Silah zoruyla senet imzalatmak suretiyle yağma', 'Birden fazla kişiyle nitelikli yağma', '6136 sayılı Kanun'a muhalefet', 'Şantaj', 'Kumar oynatmak için yer temin etme' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından savcılıklarımızca haklarında soruşturma başlatıldı" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, operasyonu koordine eden Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

Diğer Haberler

  1. Ordu’nun peribacaları olarak bilinen 8 kaya, kontrollü şekilde patlatıldı
  2. Kütahya'da orman yangını kontrol altında
  3. Almanya'dan geldiği Düzce'de aranıyordu, cuma namazında ortaya çıktı
  4. Zonguldak'ta 3 ayda 46 kaçak maden ocağı kapatıldı
  5. THY’den 395 ek sefer
  6. Kırklareli'ne kaçak getirilen 12 hayvan itlaf edildi
  7. Bolu Dağı geçişinde bayram trafiği yoğunluğu başladı
  8. Amasya’da otomobil reklam panosuna çarptı: 5 yaralı
  9. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı
  10. Eski Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin, bıçakla yaralandı

© Copyright 2025

DHA