Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Kilit kavşak' Kırıkkale'de, bayram yoğunluğu başladı

Kırıkkale'de Kurban Bayramı tatili öncesi trafik yoğunluğu başladı. Polis ve jandarma ekipleri, ulaşımda 43 ilin güzergahında yer alan 'Kilit kavşak' Kırıkkale'de denetimlerini sıkılaştırdı.

ABONE OL
Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)-

Kurban Bayramı nedeniyle ilan edilen 9 günlük tatilin başlamasına 1 gün kala, vatandaşlar memleketlerine ve tatil yerlerine gitmek için yola çıkmaya başladı.

Batı illerinden Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerindeki 43 ile ulaşımın sağlandığı kara yollarının kesişim noktasındaki 'Kilit kavşak' Kırıkkale'de de bayram yoğunluğu yaşanıyor. Ankara-Kırıkkale kara yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ve jandarma ekipleri, trafik ve asayiş yönünden alınan tedbirleri uygulamaya başladı.

Güzergah üzerindeki kimi kavşaklar dönüşe kapatılarak trafik hızlandırıldı. Ayrıca uygulama noktalarında durdurulan araçlarda sürücüler ve yolcuların kimlik kontrolleri gerçekleştirildi. Sürücüler, trafik kuralları konusunda uyarıldı. Trafik kontrolleri, İçişleri Bakanlığı'nın koordinasyonunda emniyet ve jandarma ekipleri tarafından bayram boyunca sürecek.

TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTADAK DEVAM ETTİ

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında yer alan 'Kilit kavşak' Kırıkkale'de, Kurban Bayramı yoğunluğu arife gününde artarak devam etti. Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkan vatandaşlar, ulaşımda 43 ilin güzergahında bulunan 'Kilit kavşak' Kırıkkale'de yoğunluk oluşturdu. Kentte dün akşam saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu, bugün akşam üzeri daha da arttı. Kent geçişinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kırıkkale-Ankara kara yolunda araçlar saatte 70 kilometre hızla ilerlerken, yolda zaman zaman kazalar oldu. Polis ve jandarma ekipleri, ulaşımın aksamaması için güzergahtaki kavşakların bazılarını dönüşe kapattı. Trafik yoğunluğunun gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Diğer Haberler

  1. Lübnan’da tüm yolcuların uçakta telsiz ve çağrı cihazı taşıması yasaklandı
  2. Dünyanın ilk ekmeği, THY’nin New York uçuşunda ikram edilecek
  3. Ankara'daki operasyonda 1 milyar TL'lik 'sahte bal' ele geçirildi; 6 gözaltı
  4. Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu
  5. Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan sanık: Videoyu paylaşmamda özel bir durum yok
  6. Kalp krizi geçiren kişiye sağlıkçı ve itfaiyenin müdahalesini görüntülü aradıkları kişilere izlettiler
  7. Kadının öldüğü, kocasının yaralandığı olayda, kayınpeder gözaltına alındı
  8. Bakanlıktan görme engelli gazilere akıllı baston desteği
  9. Ankara'da akraba kavgası; 2 ölü, 4 yaralı
  10. Bakım için madene giren işçi vagonların arasına sıkışıp öldü

© Copyright 2024

DHA