Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Karacabeyli Acil Tıp Teknisyeni, vatani görevini yaptığı Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta, yedek subay olarak vatani görevini yaptığı sırada meydana gelen depremde, oturduğu binanın enkazı altında kalan 112 Acil Tıp Teknisyeni Tayfun Adak'ın (29) cansız bedenine 139 saat sonra ulaşıldı. Adak, yarın Bursa’nın Karacabey ilçesinde toprağa verilecek.

ABONE OL
Yasin KESKİN/BURSA, (DHA)-

 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan ve 10 kentte yıkıma yol açan 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, kurtarma çalışmaları sürerken, bir acı haber de İslahiye ilçesinden geldi. Bursa'nın Karacabey ilçesinde 112 Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Tayfun Adak, vatani görevini yapmak için yedek subay olarak gittiği Kahramanmaraş'ta, kendisi gibi asker olan 2 ev arkadaşı ile birlikte yıkılan binanın enkazı altında kaldı.

Adak ve arkadaşlarının, Cevdetpaşa Mahallesi Mezbaha Caddesi’ndeki Zaman Apartmanı'nın enkazında kaldığının öğrenilmesi üzerine, Karacabey Belediyesi de bölgeye takviye ekip gönderdi. Ekiplerin yaptığı çalışmadan acı haber geldi. Depremden 139 saat sonra, Tayfun Adak’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Nişanlı olduğu öğrenilen Adak, yarın öğle vakti Karacabey Ulucamii'de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.


Diğer Haberler

  1. RTÜK'ten 2 dijital platform ile 3 radyoya ceza
  2. Seyit Muhammet'in öldürülmesine ilişkin davada, mobese kayıtları istendi
  3. Sinema sanatçısı Engin Çağlar'ın öldüğü kazaya ilişkin ilk duruşma görüldü: Tahliye kararı
  4. Konya'da çöken binaya ilişkin bilirkişi raporu: Duvarlar ince olduğu için yıkılmış olma olasılığı yüksek
  5. Yeşilay'dan uyuşturucu haberlerinde normalleştirme riskine karşı uyarı açıklaması
  6. Arkadaşına kullanması için verdiği otomobilini, kurşunlanmış halde buldu
  7. 'Siber dolandırıcılık' suçundan hapis cezasıyla aranan 4 firari yakalandı
  8. Bakırköy’de otomobile silahlı saldırı: 1 ölü
  9. Ağabeyi ceza aldı, karar sonrası mahkeme salonunun camına yumruk attı
  10. Silahlı kavgada öldürülmüştü; toprağa verildi

© Copyright 2025

DHA