Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kağıthane’de torbacılık yapan şüpheli Tuzla’da yakalandı

Kağıthane’de torbacılık yapan bir şüpheli, Tuzla’da düzenlenen operasyonla yakalandı.Şüphelinin evinde yapılan aramalarda 10 kök kenevir, 220 gram marihuana, 1,75 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Mustafa Mert KARACA/İSTANBUL,(DHA)-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi' ne yönelik çalışmalar kapsamında operasyon başlattı.Operayson kapsamında şüpheli M.İ.O.'nun (35) Tuzla’da bulunan evinden getirdiği uyuşturucuyu Kağıthane’de sattığı tespit edildi. Gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra, 14 Ekim Pazartesi günü şüphelinin Tuzla Aydıntepe Mahallesi’ndeki evine operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası yakalanan M.İ.O.’ nun 'Tehdit ve hakaret' suçundan polis tarafından arandığı belirlenirken, 'Kişilerin huzur ve sükununu bozma' ve 'Hırsızlık' suçlarından poliste kaydı olduğu öğrenildi. Yakalanan M.İ.O. polis merkezine götürüldü.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

M.İ.O.’nun evinde yapılan aramalarda ise, 10 kök halinde 815 gram kenevir, 220 gram marihuana, 1,75 gram kenevir tohumu, 2 hassas terazi, 2 cep telefonu, 6 şişe kimyasal sıvı, 2 PH düzenleyici sıvı, 2 nem ölçer cihaz ve çok sayıda şeffaf klipsli poşet ele geçirildi.M.İ.O., polis merkezindeki işlemlerinin ardından 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan çıkarıldığı mahkemece 15 Ekim Salı günü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

© Copyright 2024

DHA