Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kadıköy'de doğalgaz patlaması: 1 yaralı

Kadıköy'de 4 katlı binanın 4'üncü katında doğalgaz patlaması yaşandı. Patlamada çevredeki binalarda ve araçlarda hasar meydana gelirken 1 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bir mahalle sakini, "Doğalgaz sıkışmasından patlama olmuş, pencerenin karşı çatıya uçmasını gördük. Deprem oldu sandık" dedi.

ABONE OL
Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, (DHA)-

Olay, saat 10.30 sıralarında Kadıköy Osmanağa Mahallesi Misak-ı Milli Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre 4 katlı binanın en üst katında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddeti ile birlikte dairede yangın çıktı. Yangın sırasında dairede bulunan Ö.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokak üzerinde güvenlik önlem alarak çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Olayda yaralanan Ö.A. ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Patlama nedeniyle çevredeki binalarda ve ataçlarda hasar meydana geldi. Patlamanın yaşandığı dairede doğalgaz ekipleri inceleme yaptı. Ekiplerin çalışmasının ardından patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu belirlendi.

 

'DEPREM OLDU SANDIK'

Patlamanın ardından yaşananları anlatan mahalle sakini, "Çok şiddetli bir patlama oldu. Yanıkları olan bir kişi vardı. Patlamanın neden kaynaklandığını bilmiyorum" ifadelerini kullandı. Bir başka görgü tanığı ise "Şiddetli bir patlama oldu. Doğalgaz sıkışmasından patlama olmuş, pencerenin karşı çatıya uçmasını gördük. Bir kişi yaralandı. Deprem oldu sandık" dedi.




© Copyright 2024

DHA