Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir 4. Sanayi Sitesi'ndeki yangın söndürüldü

İzmir'in Bornova ilçesindeki 4. Sanayi Sitesi'nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Alevler, yakındaki başka iş yerlerine de sıçradı. Yangın 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınıp söndürüldü.

ABONE OL
Kadir ÖZEN / İZMİR, (DHA)

Evka-3 Mahallesi'nde 4. Sanayi Sitesi'nde bulunan 129/9 Sokak'taki bir iş yerinde, saat 10.30 sıralarında yangın çıktı. Alevleri fark edenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Büyüyen alevler, yakındaki başka işyerlerine de sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gökyüzüne yükselen simsiyah duman ilçenin pek çok noktasından görülürken, polis ekipleri çevre güvenliğini sağlamak için önlem aldı.

ÇALIŞMALAR 1,5 SAAT SÜRDÜ

İzmir'in Bornova ilçesindeki 4. Sanayi Sitesi'nde bulunan iş yerinde çıkıp çevre işletmelere sıçrayan yangın 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınıp söndürüldü. Maddi hasar oluşan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.



Diğer Haberler

  1. Ordu’nun peribacaları olarak bilinen 8 kaya, kontrollü şekilde patlatıldı
  2. Kütahya'da orman yangını kontrol altında
  3. Almanya'dan geldiği Düzce'de aranıyordu, cuma namazında ortaya çıktı
  4. Zonguldak'ta 3 ayda 46 kaçak maden ocağı kapatıldı
  5. THY’den 395 ek sefer
  6. Kırklareli'ne kaçak getirilen 12 hayvan itlaf edildi
  7. Bolu Dağı geçişinde bayram trafiği yoğunluğu başladı
  8. Amasya’da otomobil reklam panosuna çarptı: 5 yaralı
  9. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı
  10. Eski Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin, bıçakla yaralandı

© Copyright 2025

DHA