Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evinde 2, bahçesinde gömülü 2 silah bulundu; 'İçki içmeye gelenler koymuş olabilir' dedi

Adana'da polis, Bilal G.'nin (52) evindeki minderlerin altına gizlenmiş ruhsatsız tabanca ile pompalı tüfek, bahçede de gömülü halde 2 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. İfadesinde, "Evdeki tabanca ve tüfek bana ait. Topraktan çıkarılanlarla bir alakam yok. Birkaç gün önce evin arka tarafından sesler duydum. Oraya içki içmeye gelen kişiler vardı. Onlar koymuş olabilir" diyen Bilal G., adli kontrolle serbest kaldı.

ABONE OL
Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK / ADANA, (DHA)

Seyhan Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Narlıca Mahallesi'ndeki evde çok sayıda ruhsatsız silah bulunduğu bilgisiyle harekete geçti. Şüpheli Bilal G.'nin evine baskın yapan ekipler, adresteki aramada salondaki minderin altına gizlenmiş ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek ve çelik yelek, erzak dolabında ise 135 mermi ele geçirdi.

Ekipler, evin bahçesinde de toprağa gömülen plastik kutunun içinde 2 ruhsatsız tabanca ile 3 şarjör buldu. Öte yandan evin bahçesinde çalıntı olduğu belirlenen motosiklete de el koyuldu. Şüpheli Bilal G., gözaltına alındı.

Polis merkezine götürülen Bilal G.'nin, 'Kasten yaralama' ve 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından kaydı olduğu belirtildi. Bilal G., ifadesinde, "Evdeki tabanca ve tüfek bana ait. Topraktan çıkarılanlarla bir alakam yok. Birkaç gün önce evin arka tarafından sesler duydum. Oraya içki içmeye gelen kişiler vardı. Onlar koymuş olabilir" dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bilal G., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Silahlar ise incelenmek üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Minibüs sürücüsünü aracının içinde öldüren şüpheli tutuklandı
  2. MSB: Van hudut hattında 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
  3. 141,5 kilo kokain ele geçirilen yabancı gemi kaptanı ve yardımcısına 30'ar yıl hapis
  4. İnterpol'ün 'Kırmızı Bülten'le aradığı dolandırıcılık şüphelisi Muğla'da yakalandı
  5. Eşine taciz iddiasıyla babasını öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis
  6. Baro Başkanı Nahit Eren: Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme yok
  7. Ordu'da kaza: 2'si bebek, 5 yaralı
  8. Elektrik direği yalağın üzerine devrildi, akıma kapılan 2 büyükbaşı öldü
  9. Ot yangını çıktı, TEM bir süre trafiğe kapatıldı
  10. Elleri ve ayakları bağlı halde fıçıda ölü bulunan profesörün oğlu tutuklandı

© Copyright 2024

DHA