Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eve silahlı baskın; 1 ölü, 2 yaralı  

Aksaray’da bir apartman dairesine gelen 3 kişi, buradaki Rahim Toprak’ı (26) tabancayla öldürüp, Azra Şengül G. (21) ile Kemal B.’yi (35) yaralayıp, kaçtı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ABONE OL
Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)-

​Olay, saat 11.00 sıralarında Pamucak Mahallesi Bölcek Caddesi’ndeki Terzioğlu Apartmanı’nın 2’nci katında meydana geldi. Dairede bulunan Rahim Toprak, Azra Şengül G. ve Kemal B. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma yaşandı. Bir süre sonra eve 3 kişi geldi. Bu kişiler, Rahim Toprak’ı tabancayla göğsünden vurarak öldürdü, Azra Şengül G.’yi sol bacağından, Kemal B.’yi de sağ omzundan vurduktan sonra kaçtı.

İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık görevlileri Azra Şengül G. ve Kemal B.’yi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Rahim Toprak’ın cenazesi de aynı hastanenin morguna götürüldü.

Polis, şüphelileri, kimliğini tespit edip yakalamak için çalışma başlattı.

 EVE SİLAHLI BASKININ SEBEBİ BORÇ- ALACAK KAVGASI ÇIKTI

Aksaray’da bir apartman dairesinde Rahim Toprak’ın (26) tabancayla öldürülüp, Azra Şengül G. (21) ile Kemal B.’nin (35) yaralandığı olayın borç- alacak nedeniyle meydana geldiği ortaya çıktı. Olay anında evde bulunan İsmail B.’nin (35) de bacağından yaralandığı, 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası olması nedeniyle yaralı halde Alayhan köyüne kaçtığı tespit edildi. Polis İsmail B.’yi saklandığı evde gözaltına alıp, tedavisi için Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Olayı gerçekleştiren kişinin de Hasan Başçeşme olduğu belirlendi. İsmail B.’nin borçlu olduğu Hasan Başçeşme ile önce telefonda tartıştığı, daha sonra eve gelen Başçeşme’nin İsmail B.’ye ateş ettiği sırada araya giren Rahim Toprağı öldürdüğü, ateş etmeye devam edince İsmail B.’nin bacağından vurularak yaralandığı öğrenildi. Şüpheli Hasan Başçeşme de Taci Mahallesi’nde saklandığı evde suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı.


 

Diğer Haberler

  1. Lübnan’da tüm yolcuların uçakta telsiz ve çağrı cihazı taşıması yasaklandı
  2. Dünyanın ilk ekmeği, THY’nin New York uçuşunda ikram edilecek
  3. Ankara'daki operasyonda 1 milyar TL'lik 'sahte bal' ele geçirildi; 6 gözaltı
  4. Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu
  5. Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan sanık: Videoyu paylaşmamda özel bir durum yok
  6. Kalp krizi geçiren kişiye sağlıkçı ve itfaiyenin müdahalesini görüntülü aradıkları kişilere izlettiler
  7. Kadının öldüğü, kocasının yaralandığı olayda, kayınpeder gözaltına alındı
  8. Bakanlıktan görme engelli gazilere akıllı baston desteği
  9. Ankara'da akraba kavgası; 2 ölü, 4 yaralı
  10. Bakım için madene giren işçi vagonların arasına sıkışıp öldü

© Copyright 2024

DHA