Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eski imamı öldürüp, 'kaza' gibi göstermek istemişler

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde eski din görevlisi Mustafa Keyik'in (46) uçurumda cesedi bulundu. Keyik'i öldürdükleri suçlamasıyla tutuklanan M.S. (19) ile amcası Fedai Solak ve kuzeni Tolga Solak'ın, olayı kaza gibi göstermeye çalıştığı belirlendi.

ABONE OL
Mithat ABAKAN/GÜNDOĞMUŞ (Antalya), (DHA)-

Geçen hafta cumartesi günü bir kişi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak Gündoğmuş ilçesi Köprülü Mahallesi Hacı Beleni mevkiinde uçurumda bir ceset gördüğünü söyledi. İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Uçurumdan çıkarılan cesedin Mustafa Keyik'e ait olduğu ve tüfekle başının arkasından vurulduğu tespit edildi. Mustafa Keyik'in kamyoneti de uçurumun kenarında yolda yamaca çarpmış olarak bulundu.

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerinin desteğiyle Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı araştırmada, eski din görevlisi Mustafa Keyik'in bir süredir M.S. ile gönül ilişkisi yaşadığı belirlendi. Jandarma tarafından M.S. ve 7 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmada ifadeleri alınan şüphelilerin verdiği bilgiler sonucunda Mustafa Keyik'in, M.S., amcası Fedai Solak ve kuzeni Tolga Solak tarafından planlanarak öldürüldükten sonra cesedinin uçurumdan atıldığı belirlendi.

Şüphelilerin olayı kaza gibi göstermek için Mustafa Keyik'in kamyonetini, cansız bedeni uçurumdan attıkları noktada, yolun yamacına çarptırıp kaçtıkları tespit edildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, Gündoğmuş adliyesine sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden M.S., Fedai Solak ve Tolga Solak tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Uyuşturucular çekyat, buzdolabı ve çatı arasından çıktı; 5 gözaltı
  2. Bitlis'te 4.5 büyüklüğünde deprem
  3. 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'a 88 bin 302'şer yıla kadar hapis talebi
  4. İnternette otomobil ilanıyla dolandırıcılığa 9 gözaltı
  5. Çocukların kavgasına aileler dahil oldu; baba öldü, oğlu ağır yaralı
  6. Boşanma aşamasındaki eşinin öldürdüğü Nuran toprağa verildi
  7. Ali Erbaş: Her yeni keşif ayetlerin anlaşılmasını kolaylaştıracak
  8. Hasta ziyaretine giderken otomobilleri köprüden düştü: 3 ölü, 2 yaralı
  9. Eşini makas ile öldüren sanığa 'haksız tahrik' indirimi ile 24 yıl hapis
  10. Türkiye güzeli Doktor İdil Bilgen, atandığı Yayladere’de göreve başlamadı

© Copyright 2024

DHA