Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eşini öldürüp, annesini ağır yaralayan şüpheli tutuklandı

Adana’da tabancayla başlarından vurduğu eşi Halime Kaya’yı (44) öldürüp, annesi Fahriye Kaya’yı (54) ağır yaralayan Nurettin Kaya (40), tutuklandı. Psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Kaya’nın, ifadesinde, "Bana ihanet ediyorlardı, hak ettiler. İkisini de vurdum" dediği ortaya çıktı.

ABONE OL
Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)

 

Olay, 26 Kasım günü saat 13.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi’nde meydana geldi. Nurettin Kaya, eşi Halime Kaya ile birlikte karşı evde oturan annesi Fahriye Kaya’nın yanına gitti. Mutfakta çıkan tartışmada Nurettin Kaya, belindeki tabancayı çıkarıp annesi Fahriye Kaya ile eşi Halime Kaya’yı başlarından vurarak, motosiklet ile kaçtı. İhbarla olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, 4 çocuk annesi Halime Kaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Fahriye Kaya ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kaçış güzergahındaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip, Mithatpaşa Mahallesi’ne kaçtığını saptadı. Bölgede arama yapan polis, Nurettin Kaya’yı parktaki bir bankta otururken, cinayette kullandığı tabancayla yakaladı. Emniyete götürülen şüphelinin psikolojik rahatsızlığı olduğu, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Kaya, ifadesinde, “Bana ihanet ediyorlardı, hak ettiler. İkisini de vurdum” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nurettin Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hastanede tedavisi devam eden Fahriye Kaya’nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Diğer Haberler

  1. Gaziantep'te otomobil, şarampole devrildi; 4 yaralı
  2. Kırıkkale'de eski belediye başkanının yargılandığı 'irtikap' davasında tutuklu sanık kalmadı
  3. AK Parti'li Köseoğlu’nun acı günü
  4. Bilal Erdoğan: Yerli ve milli, yeni bir aydın sınıfına ihtiyacımız var
  5. Libya heyetinin öldüğü uçak kazasında enkaz incelemesi sürüyor; savcılıktan rapor talebi
  6. Asansör kazasında ölen Zeren'in annesi: Suçlulara bir an önce en ağır ceza verilsin
  7. Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü’nün ismi değişti
  8. Oyun oynarken kurşunun hedefi olan Poyraz'ın ölümüne ilişkin davada 1 tahliye
  9. Ters yöne giren otomobille kamyonet çarpıştı; araçta sıkışan sürücüyü ekipler kurtardı
  10. Boşanma aşamasındaki eşini 12 bıçak darbesiyle yaralayan sanığa haksiz tahrik indirimi

© Copyright 2025

DHA