Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Elazığ ve Bingöl'deki ‘Silindir’ operasyonunda 22 şüpheli adliyede

Elazığ ve Bingöl'de, organize suç örgütlerine yönelik 'Silindir' operasyonunda gözaltına alınan 22 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
Ahmet ÇÖTELİ/ ELAZIĞ- BİNGÖL, (DHA)

Organize suç örgütlerine yönelik 50 ilde gerçekleştirilen 'Silindir' operasyonu kapsamında Elazığ ve Bingöl'de, polis ekiplerince eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda suç işlemek amacıyla bir araya geldiği, eylemsel birlikteliği, eylem çeşitliliği ve hiyerarşik yapısı belirlenen; 'yağma', 'nitelikli dolandırıcılık', 'tehdit', 'hakaret', 'kasten yaralama', 'suçu üstlenme', 'mala zarar verme' suçları başta olmak üzere son dönemde 39 olaya karışan 22 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 4 pompalı tüfek, 3 tabanca, 7 bıçak, çok sayıda fişek, bir miktar para ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

17 TUTUKLAMA

Elazığ ve Bingöl'de, organize suç örgütlerine yönelik 'Silindir Operasyonu'nda gözaltına alınan 22 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı adliyede mahkemeye çıkarılan 17 şüpheli tutuklanırken, 5 şüpheli ise savcılıktaki ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Diğer Haberler

  1. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Psikososyal Destek Ekipleri'nden Narin Güran cinayetinin işlendiği Tavşantepe Mahallesi'ndeki çocuklar hakkında rapor
  2. Suça sürüklenen çocuk sayısı 14 yılda 2 kat arttı
  3. 20,5 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
  4. Bakan Kacır: 2002 yılından itibaren büyük atılımlar gerçekleştirdik
  5. Otomobil, dere yatağına devrildi: 2 yaralı
  6. 120 bin TL'lik telefon için, geceden kuyruğa girdiler
  7. 23 ilde DEAŞ operasyonu: 88 gözaltı
  8. Lübnan’da tüm yolcuların uçakta telsiz ve çağrı cihazı taşıması yasaklandı
  9. Dünyanın ilk ekmeği, THY’nin New York uçuşunda ikram edilecek
  10. Ankara'daki operasyonda 1 milyar TL'lik 'sahte bal' ele geçirildi; 6 gözaltı

© Copyright 2024

DHA