Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cezaevinde yeri değiştirilen cinayet hükümlüsü, 2 memuru jiletle yaraladı

Rize'de, Kalkandere L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda mahkum Dursun Zehir, (27) koğuşu değiştirildiği için 2 infaz koruma memurunu jiletle yaraladı. Mahkumun 6 yıl önce annesi ile bir koruma polisini öldürdüğü ortaya çıktı.

ABONE OL
Doğancan İLEK/RİZE, (DHA)

Olay, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Rize Kalkandere L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cinayetten tutuklu bulunan Dursun Zehir, koğuşu değiştirildiği için infaz koruma memuru D. A. ile İ.A.’yı jiletle yaraladı. Göğsünden ve bacağından yaralanan 2 infaz ve koruma memuru, Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İnfaz koruma memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu arada 2 memuru yarayan Dursun Zehir’in, 6 yıl önce annesi Hanıme Aslan (43) ile koruma polisi Emrah Taşdemir’i İstanbul Adliyesi’nin kapısında öldürdüğü, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

Diğer Haberler

  1. Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem
  2. Bursa’da iki grup arasındaki silahlı kavgada yoldan geçen kişi yaralandı
  3. Adana'da biri engelli iki çocuğunu öldürüp, intihar etti
  4. Aydın’da silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
  5. Özel, Fenerbahçe Başkanvekili Salar ile görüştü
  6. Tokat’ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
  7. Yolcu otobüsü ile midibüs çarpıştı; 1 yaralı
  8. Başakşehir'de cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu
  9. Zıpkınla balık avlamak için dalış yapan emekli askeri savcı hayatını kaybetti
  10. Ankara Valiliği'nden 'buzlanma' ve 'don' uyarısı

© Copyright 2025

DHA