Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cenaze yemeğinden etkilenen 104 kişi hastaneye başvurdu

Sivas'ın Hafik ilçesinde, öğlen saatlerinde katıldıkları cenaze yemeği sonrası, bulantı, kusma gibi belirtiler gösteren 104 kişi, ilçedeki hastaneye başvurdu. Hastaneye gelenlerin birçoğu ayakta tedavi edilirken, 5 kişi ise Sivas'ta bulunan hastanelere sevk edildi.

ABONE OL
Eraydın AYTEKİN/ HAFİK (Sivas), (DHA)-

​Sivas'ın Hafik ilçesinde yaklaşık 6 ay önce vefat eden Ö.G.'nin yakınları, cenaze için ilçedeki bir düğün salonunda yemek düzenledi. Öğle saatlerinde ilçe merkezinde düzenlenen ve et, pilav ikram edilen yemeğe katılanlardan bir kısmı akşam saatlerinde bulantı, kusma, ishal gibi şikayetlerle Hafik Esma Kocacık İlçe Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Birçoğu ayakta tedavi edilerek taburcu edilen hastalardan 5'i ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu'nun da zehirlenme şüphesiyle tedavi görüp taburcu olduğu öğrenildi. 

Cenaze yemeğine katılan ilçe sakinlerinden Sebahattin Güler, "Yemeğe katıldıktan birkaç saat sonra, bulantı, ishal gibi sorunlarla hastaneye başvurdum. Birçok kişinin de benzer şikayetlerle hastaneye geldiğini öğrendik. Gerekli muayenelerimizi yaptıktan sonra bizi taburcu ettiler. Tekrar kontrol amaçlı hastaneye geldim" diye konuştu.

Hafik Kaymakamlığı da olay nedeni ile rahatsızlık yaşayan kişilerin gerekli tedavilerinin yapıldığını, şu an için olumsuz bir durum bulunmadığını açıkladı.

Diğer Haberler

  1. Antakya'da 4.2 büyüklüğünde deprem
  2. Otobüsle uygunsuz taşınan sarma ve dolmalar imha edildi
  3. Zafer Partisi Dörtyol İlçe Başkanı, FETÖ’den gözaltına alındı
  4. Uçuruma uçan traktörün sürücüsü öldü, eşi yaralandı
  5. Bahis ve kumar reklamı yapılan 15 sosyal medya hesabı için erişim engeli
  6. 2 sevgili uyuşturucu ile yakalanınca soruşturma genişledi; 5 tutuklama
  7. Sosyal güvenlik uzmanından, Bağ-Kur prim borcu olanlara uyarı
  8. Şantiyede işçilerin yatakhanesinde çıkan yangın söndürüldü
  9. Eyüpsultan’da operasyon: Servis aracında piyasa değeri 30 milyon lira olan uyuşturucu bulundu
  10. Evde Bakım Yardımı, hesaplara yatırılmaya başlandı

© Copyright 2025

DHA