Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bolu'daki yangında hayatını kaybedenlerin yakınlarına hareket eden 3 şüpheliye gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bolu Kartalkaya'daki otel yangında hayatını kaybedenlerin yakınlarını telefonla arayarak, çirkin ve ahlak dışı sözler sarf eden 3 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

ABONE OL
Umutcan ÖREN/ANKARA, (DHA)

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kartalkaya'da vefat edenlerin aziz hatıralarına saygısızlık eden, yakınlarına çirkin ve ahlak dışı sözler sarf edenlerin yakalandığını belirterek, "Kartalkaya'da meydana gelen yangın ve 78 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi milletçe yüreğimiz yaktı. Ancak bir sosyal medya platformunda, Kartalkaya yangınında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile yakınlarına ait kişisel verilerin hukuka aykırı şekilde paylaşıldığı; ayrıca vefat eden vatandaşlarımızın yakınları aranarak içerisinde bulundukları acı durumun istismar edildiği tespit edilmiştir. Yapılan incelemeler sonucu insanlıktan uzak, vicdanı olmayan bu şahıslardan Aksaray'da ikamet eden 21 yaşındaki B.M.D., Nevşehir'de ikamet eden 20 yaşındaki F.A. ve Bitlis'te ikamet eden 19 yaşındaki D.D. güvenlik güçlerimizce gözaltına alınmıştır" dedi.

'HİÇ KİMSE MİLLETİMİZİN ACISIYLA DALGA GEÇEMEZ'

Yerlikaya, "Tespit edilen diğer şahısların yakalanmasıyla ilgili çalışmalar devam etmektedir. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımıza ve şahısları tek tek yakalayan polis ve jandarmamıza teşekkür ediyorum. Hiç kimse milletimizin acısıyla dalga geçemez. Bunu yapmaya yeltenenler sadece halkımızın vicdanında değil hukuk önünde yargılanacaktır" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Kaldırımda yürüyen 2 kişinin öldüğü kazada, 3 sürücüye hapis cezası
  2. Soma maden faciasında 18 kamu görevlisine 5 ay ile 6 ay 7 gün arasında değişen hapis cezası
  3. Özgür Özel Saraçhane'de konuştu
  4. Yeşilırmak’ta balıkların ardından ördek ve kaz ölümleri görülmeye başlandı
  5. Milli İstihbarat Akademisi Başkanı Köse: Türkiye müttefik olarak değeri artan ülkelerden biri
  6. Çöp konteynerine düşen çocuğun sağlık durumu iyi
  7. Başakşehir'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekiplerinden hasar tespit çalışması
  8. 1,5 milyon avro değerindeki arsanın sahte kimlikle satıldığı iddiası
  9. 2 katlı evde yangın çıktı; 3 kedi öldü
  10. Rüşvet aldıkları iddia edilen 2 orman muhafaza memuru tutuklandı

© Copyright 2025

DHA