Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Belgrad Ormanı'nda kaybolduğu düşünülen Ece Gürel'i arama çalışmaları devam ediyor

İstanbul'da arkadaşına Belgrad Ormanı'na gittiğini söyledikten sonra kendisinden haber alınamayan Ece Gürel'i(36) arama çalışmaları sürüyor. Bölgeye gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, "Kardeşimizin şu anda sağ olduğunu düşünüyoruz. Biz çok ümitliyiz" dedi.

ABONE OL
Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA) -

Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden Pazar günü öğle saatlerinde ayrıldıktan sonra arkadaşına Belgrad Ormanı'na gittiğine dair mesaj gönderen Ece Gürel'den bir daha haber alınamadı. Peyzaj mimarı olduğu öğrenilen Gürel için, arkadaşının ihbarı üzerine AFAD, AKUT başta olmak üzere çok sayıda arama ve kurtarma ekibi dün Belgrad Ormanı'nda arama kurtarma çalışması başlattı. Polise Ece Gürel hakkında kayıp başvurusunda bulunan ailesi de arama çalışmalarını takip etmek için bölgeye geldi. Ekipler hassas burunlu köpeklerle arama çalışmalarını sürdürüyor. Aramalar sırasında ormanda Ece Gürel'e ait oduğu düşünülen çanta, mont ve cep telefonu bulundu. Bulunan eşyalar polis ekipleri tarafından delil torbalarına konularak incelenmek üzere götürüldü.

AKSU: 'KENDİSİNİN ŞU ANDA SAĞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ'

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, bölgeye gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aksu, yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi iki gündür burada kaybolan bir kardeşimizi arıyoruz. Tüm AFAD ve diğer arama kurtarma ekipleri, bizim Sarıyer Belediyemizin iki arama kurtarma köpeğimiz Şilan ve Üzüm kardeşimiz burada çalışmalara katılıyor. Bayağı bir aslında ilerleme kaydedilmiş durumda. Kendisinin şu anda sağ olduğunu düşünüyoruz. Bugün bulduğumuz bazı materyaller onu gösteriyor. Şu anda arama devam ediyor. Çok fazla ayrıntılı bilgi veremeyeceğim. Tabii söylenecek bazı şeyler olabilir. Ancak şu anda çok erken onun için. Biz çok ümitliyiz. Kardeşimizin şu anda hayatta olduğunu düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

  1. Doğuma 1 gün kala bebeklerini kaybeden gazi ile eşi, tazminat kararı çıkınca mezar taşına sarılarak ağladı
  2. Barda solistin öldüğü hesap kavgasını çıkaran müşteri, para istenince 'rencide' olmuş
  3. Üniversiteli Hakan'ı öldüren sevgilisine 15 yıl hapis cezası
  4. Van'da kardan kapanan 90 yerleşim yeri yolundan 55'i açıldı
  5. Bitlis merkez ve Güroymak ilçesinde taşımalı eğitim ve köy okullarında eğitime 1 gün ara verildi
  6. FETÖ'nün kamu mahrem yapılanmasına yönelik 19 gözaltı kararı
  7. 7 firari FETÖ/PDY üyesinden 6'sı yakalandı
  8. DMM: Salgın sürecinde ülkemize 'BioNTech aşısı gelmediği' iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır
  9. FETÖ’ye yönelik operasyonlarda 160 şüpheli yakalandı
  10. Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem

© Copyright 2025

DHA