Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş'tan engelli arkadaşları için mavi kapak toplayan Süleyman'a teşekkür

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan'da engelli arkadaşlarına tekerlekli sandalye almak için 60 bin mavi kapak toplayan ilkokul öğrencisi Süleyman Zahit Yeniçeri'ye teşekkür etti.

ABONE OL
Bakan Göktaştan engelli arkadaşları için mavi kapak toplayan Süleymana teşekkür
Elif ER BULUT/ANKARA, (DHA)-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde Fatih İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Süleyman Zahit Yeniçeri'nin ilçede düzenlenen yarışma kapsamında engelli arkadaşları için mavi kapak toplamaya başladığı ifade edilerek, "Daha fazla kapak biriktirmek için yardım istediği İstanbul'daki öğretmen teyzesinin de otobüsle gönderdikleriyle birlikte yaklaşık 60 bin kapak toplayan Süleyman'ın bu davranışı, bazı basın yayın organlarında 'Muhteşem Süleyman' başlığı ile yer aldı. İlkokul öğrencisi Süleyman'ın bu duyarlılığından etkilenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'ın talimatı üzerine Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, Üzümlü ilçesine giderek Süleyman'ı ziyaret etti. Bakan Göktaş'ın tebrik ve desteklerini ileten Demirci, gönderilen hediyeleri de Süleyman'a verdi" denildi. 

Açıklamada, Yeniçeri ailesinin de gösterdikleri yakınlık ve ilgiden dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'a teşekkür ettiği belirtilerek, "İlkokul öğrencisi Süleyman da Bakan Göktaş'a teşekkür ederek, 'Engelli arkadaşlarıma yardım etmek için daha çok kapak toplamaya devam edeceğim' dedi" ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haberler

  1. Otomobiller kafa kafaya çarpıştı; 3 yaralı
  2. Önce kız arkadaşını, sonra kendisini vurmuş
  3. Kahramanmaraş'ta hortum; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
  4. Otomobil, bariyerlere çarpıp şarampole devrildi; 5 yaralı
  5. Malatya'da yolcu minibüs devrildi; 5 yaralı
  6. Otomobil şarampole devrildi: 4’ü çocuk, 9 yaralı
  7. Uludağ'da yanan otelde inceleme yapıldı; baba-oğulun ardından anne de öldü
  8. Adana'da otomobil ile minibüs çarpıştı; aynı aileden 5 kişi öldü, 10 yaralı
  9. Beşiktaş'ta gece kulübündeki yangında hayatını kaybeden 29 kişi bir yıl sonra aynı yerde anıldı
  10. Samsun’da sağanak etkili oldu

© Copyright 2025

DHA