Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar'da cip araçlara çarpıp ortalığı savaş alanına çevirdi

Avcılar D-100 Karayolu yan yolda araçlara çarpan sürücü olay yerinden hızla kaçtı. Olayda 12 araçta maddi hasar meydana gelirken, ilk belirlemelere göre olayda 3 kişi yaralandı. Kaçan şüpheli çalıntı araçla Ataköy'de yakalandı. Aracın yolda yalpalayarak ilerlediği ve önündeki araçları ezerek olay yerinden kaçtığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ABONE OL
İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA)

Avcılar Cihangir mahallesinde bir araç bayiinden çalınan cip polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Cip sürücüsü bunun üzerine D-100 Karayolu yan yolda bulunan 12 araca çarparak ilerledi. Ortalığı savaş alanına çeviren cip ardından da hızla olay yerinden kaçtı. Bu sırada yan yolda ilerleyen 12 araçta maddi hasar meydana gelirken, ilk belirlemelere göre olayda 3 kişi de yaralandı.

DEHŞET ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Çalıntı araçla yan yolda hızla ilerleyen cipin kaçtığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Cipin geri manevra yapuıp araçlara farklı bir açıdan başka bir cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde çalıntı araç sürücüsünün önünde bulunan araçlardan kurtulmak isteyip geri manevra yaptığı ve arkadaki motosklet sürücüsüne çarptığı anlar yer alıyor. Sürücü daha sonra ileri geri menevra yaparak diğer araçlara da zarar veriyor. Ardından da olay yerinden hızla uzaklaşıyor.

'ARAÇLARI EZEREK KAÇTI GİTTİ'

Görgü tanığı Mehmet Yılmaz, "Aracın burada önünü kestiler. Araç çalıntıymış herhalde. Camlarını kırdılar araçların. Araç sahibi ileri geri yaparak bütün araçları ezerek kaçtı gitti. Araç çalıntıymış. Biz buradaydık Alah korudu bizi" diye konuştu.

AVCILAR'DA ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİREN CİPİN ÇALINMA ANI KAMERADA

Avcılar'da D-100 Karayolu yan yolda araçlara çarparak ilerleyen cip, 12 araca hasar verdi. 3 kişinin yaralandığı olayın ardından cip Bakırköy'de polis ekipleri tarafından durduruldu. Gözaltına alınan Darwich Nassım'ın galeriden cip çaldığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Nassım'ın, önce cipin etrafında dolaştığı, çantasını içeri koyduğu ve çalışandan anahtarı alarak bir süre içinde oturduğu görülüyor. Nassım'ın galeri çalışanının telefonla konuştuğu sırada cipi çalıştırarak iş yerinden çıktığı görülüyor. İş yeri çalışanları panik halinde sağa sola koşuşturdukları da kameraya yansıdı




© Copyright 2024

DHA